Τι μυρίζει στο Black out;

Τι μυρίζει στο Black out;

Το MEGA ξεκίνησε εχθές τα σίριαλ του και είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ των τηλεοπτικών πεπραγμένων, ότι η μυθοπλασία είναι ανίκητη. Το Black out, στον ΑΝΤ1, πρέπει να κρατήσει καλά τα μπόσικα. Για αυτό ρίχνουν μια εκδοχή celebrity για φιλανθρωπικό σκοπό, κατά τα άλλα. Η Χριστίνα Πολίτη και το έχω βροντοφωνάξει είναι η αγαπημένη μου. Λατρεύω να την βλέπω παντού.

Έτσι και εδώ κράτησε την κλάση της, τη φινέτσα της και την κομψότητα της ακόμα και μέσα σε αυτήν την αστροναυτική φόρμα που για κάποιο λόγο φορούν εκεί οι άνθρωποι. Ο Τρύφωνας ο Σίφουνας, είναι επίσης λατρεμένος και όπου κι αν τον βάλεις θα κάνει τα δικά του, ακόμη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που θα αρχίσει να χτενίζει τον Λιαρέλη! Ο Λιανός είναι ένας συμπαθητικός, έξυπνος άνδρας. Για μένα εδώ σταματάει το σελέμπριτι και αρχίζει ένα παιχνίδι που έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το χορτάσαμε, αλλά αμέτι μου, χαμέτι μου, θα το φάμε ξανά στην μάπα.

Η κ. Μπουλέ, να συνεννοείται στα σκοτάδια κατά τα άλλα με τον συνεργάτη της, οι δοκιμασίες να είναι παιδαριώδεις και μόνο το ζεύγος Πολίτη – Τρύφωνας να προσφέρουν διασκέδαση, με τις αντιθέσεις τους. Και ενώ η Πολίτη την κάνει, μένει ο Τρύφωνας, η κ.Φαρμάκη και ο Λιανός να εκτελέσουν μια δοκιμασία που πιθανόν στον ΑΝΤ1 να χαιρέτησαν ως εξαιρετικά ευρηματική! Ευφάνταστη! Συγκλονιστική!

Πρέπει μες στα σκοτάδια να γλείψουν δάκτυλα, κοιλιά, μύτη, αγκώνα και σαγόνι και να πουν τι είναι τι! Για μένα προσωπικά game over!

Όχι μόνο τι παίζει το MEGA βλέπω πια, αλλά και τις κάρτες με τα προσεχώς απ το κανάλι της Βουλής, που κλείνει γύρω στις 10 το βράδυ. Επειδή ήταν το τιβικοντρολ μακριά και εμένα ευλύγιστη σαν την Πηλιχού στο Dancing on Ice, δε με λες, δυστυχώς καθυστέρησα για να ακούσω μια από τις πιο ενοχλητικές, ακαλαίσθητες, φρικαλέες ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης που άκουσα ποτέ. Μας δείχνουν τα καλύτερα της επόμενης εκπομπής, όπου ξεχωρίζουν έναν κύριο που σε μια δοκιμασία μυρίζει κάτι και αναφωνεί «τι μυρίζει; σα γυναίκεια γεννητικά όργανα»!

Αυτό το βρήκε κάποιος από τους ιθύνοντες αστείο; Σφάδαζε κάποιος από ενθουσιασμό για το κομψό, ευγενές, διακριτικό, υποδόριο χιούμορ; Ενθουσιάστηκε κάποιος για την ατάκα – σταθμό που θα βρει την καρδιά των τηλεθεατών, τους οποίους θεωρεί τουλάχιστον κάφρους;
Και άντε ο παίκτης το είπε! Αυτοί που το ξεχώρισαν ως κολοσσιαίο δείγμα φλεγματικού χιούμορ, γέλασαν και μας το έριξαν στα μούτρα!

Ξέραμε πως τα πράγματα σε έναν άγριο τηλεοπτικά και φτωχικό χειμώνα θα αγριέψουν! Αλλά, μη μας τσακίσει και η αναγούλα πια! Λίγο ψυχραιμία, λίγο ισορροπία, λίγο μέτρο! ΟΚ! Μη κάνετε έτσι! Θα την δούμε την εκπομπή της κ. Μπουλέ! Έτσι κι αλλιώς οι επιλογές μας μετρημένες είναι! Στην ανάγκη σας θα πέσουμε!

(σ.σ: όχι εγώ! Προτιμώ, τις κάρτες με το αυριανό πρόγραμμα του καναλιού της Βουλής, που ακούγεται και ωραία μουσικούλα).