Η κλεμμένη περιουσία και το ερωτικό τρίγωνο του Grand Hotel: Όσα αποκαλύπτει το μυστικό δωμάτιο
Εκτός ορίων οι συγκρούσεις στο Grand Hotel και αυτό είναι μόνο η αρχή για το μικρό χάος που θα προκύψει με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν.
Ξεκαθαρίσματα σε πολλά επίπεδα θα έχουμε από σήμερα στο Grand Hotel και έτσι θα μας προκύψουν οι κόντρες και οι αποκαλύψεις που αφορούν στο αστυνομικό κομμάτι της σειράς και οι εκπλήξεις που αφορούν στα προσωπικά.
Το κρυφό δωμάτιο του Κωνσταντίνου Γαζή ανοίγει και ο Πέτρος με την Αλίκη δε βρίσκουν μόνο τη μυστική του ερωτική ζωή, αλλά και τα όσα έκανε εναντίον του αδελφού του με την κοινή τους περιουσία. Τελικά ο Γιώργος Αμούτζας θα πάρει όσα του ανήκουν;
Ο 11χρονος Γιώργος Γεροντιδάκης ως γιος της Μαριάννας Τουμασάτου πριν τη Βέρα στο Δεξί
Η Αλίκη καταλαβαίνει ότι ο πατέρας της δεν ήταν τελικά και τόσο αθώος όσο έδειχνε
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη συνεχίζει να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του Grand Hotel και προσπαθεί να εκφοβίσει από σήμερα ακόμη περισσότερο τους εχθρούς της. Βασικά θέλει να καλύψει όλες τις παρανομίες του παρελθόντος και τα εγκλήματά της Ο πρώτος της στόχος είναι η Ελένη και θα καταφέρει να τη διώξει από το ξενοδοχείο, ο δεύτερος είναι ο Ορφέας και ανιψιός του εκλιπόντος συζύγου της.
Εκεί θα την προλάβει η Αλίκη που ανακαλύπτει όχι μόνο τους τίτλους ιδιοκτησίας των ορυχείων της οικογένειας του πατέρα της και του θείου της, αλλά και το γεγονός πως το βράδυ της δολοφονίας του πατέρα της ο ξάδελφός της Ορφέας, είχε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς με ψευδώνυμο.
Σκότωσε εκείνος τον πατέρα της διεκδικώντας το μερίδιο της περιουσίας του δικού του πατέρα; Σαφέστατα όχι. Αλλιώς δεν θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο για να πάρει τους τίτλους ιδιοκτησίας. Τους οποίους τελικά η Αλίκη θα τους παραδώσει, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό κάνει τελικά οικονομική ζημιά στην οικογένειά τους.
Grand Hotel, ανατροπή: Σε δίκη για φόνο η Κυβέλη αλλά ποιος τελικά την πρόδωσε;
Τα μυστικά στοιχεία των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Γαζή καθώς και άλλα ντοκουμέντα, υπάρχουν στο κρυφό δωμάτιο που θα ανακαλύψουν εντός του Grand Hotel, ο Πέτρος και η Αλίκη. Τυχαία, την ώρα που ψάχνουν το δωμάτιο που φαίνεται να χρησιμοποίησε εκείνος που ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή του Νικόλα, βρίσκουν ένα άλλο πέρασμα που οδηγεί σε ένα άλλο δωμάτιο.
Και ξαφνικά βρίσκονται στο δεύτερο δωμάτιο του Κωνσταντίνου Γαζή και πατέρα της Αλίκης. Τότε θα καταλάβουν πως δεν ήταν τελικά και τόσο αθώος απέναντι στον αδελφό του και πατέρα του Ορφέα και πως υπήρξαν αρκετές δολοπλοκίες που αφορούσαν στην περιουσία τους.
Ίσως και για αυτό η Κυβέλη να θέλησε να σώσει ότι μπορούσε να σωθεί και να τον σκοτώσει τελικά.
Όπως όμως ήδη σου έχω πει, αυτό το δωμάτιο αποκαλύπτει σε μία φωτογραφία την άγνωστη εγκυμοσύνη της Αγγέλας και τον γιο της που δε γνωρίζουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την είσοδο του Τάσου Λέκκα σε αυτόν τον ρόλο. Δες και εδώ.
Ο αληθινός κληρονόμος του Grand Hotel είναι τελικά ο Τάσος Λέκκας ως Κίμωνας και γιος της Αγγέλας
Η Καλλιόπη Χάσκα ως Αλίκη στρέφεται πλέον ξεκάθαρα εναντίον της μητέρας της. Τα άλλα γεγονότα όμως που θα προκύψουν και κυρίως η σύλληψη της αδελφής της Σοφίας για φόνο, δεν την αφήνουν προς το παρόν σε μία ευθεία αντιπαράθεση μαζί της. Θα έρθει εκείνη η μέρα. Είναι και η μέρα σύλληψης της μητέρας της.
Νέα εποχή για το Grand Hotel: Ένα διαζύγιο προκαλεί έναν φόνο και το «τέλος» της Σοφίας
