Grand Hotel: Και άλλη δολοφονία χωρίς τιμωρία και το Χ αντέδρασε στη serial killer Σοφία

Κατερίνα Μπούσιου
Grand Hotel: Και άλλη δολοφονία χωρίς τιμωρία και το Χ αντέδρασε στη serial killer Σοφία

Ο από μηχανής Θεός Λεωνίδας σώζει την Αλίκη και τη Σοφία. Πώς θα καταφέρει να ανταλλάξει την ελευθερία της για τη δολοφονία της Ελισάβετ στο Grand Hotel; 

Στο ξενοδοχείο του τρόμου, δηλαδή στο τηλεοπτικό Grand Hotel, είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο μία ακόμη δολοφονία. Μόνο που και αυτή θα μείνει ατιμώρητη και το κοινό ήδη έχει χάσει την υπομονή του.

Μάταια αναζητούν όλο αυτό το διάστημα ο Χρόνης Κομνηνός, ο Πέτρος και η Αλίκη τους ενόχους; Τι ακριβώς θα συμβεί όμως με τη Σοφία και κόρη της Κυβέλης που έγινε δολοφόνος για δεύτερη φορά;

Ο Γεροντιδάκης έγινε ο «ήρωας» του Grand Hotel και ο Λεωνίδας Κακούρης μόλις εμφανίστηκε - Η 1η φωτο

Ο από μηχανής Θεός Λεωνίδας σώζει την Αλίκη και τη Σοφία

Το γονίδιο της μαμάς της Κυβέλης φαίνεται πως έχει κληρονομήσει η Σοφία - Τζώρτζια Κουβαράκη, η οποία χθες χωρίς κανέναν δισταγμό, μαχαίρωσε θανάσιμα την αντίζηλό της Ελισάβετ. Είχε μόλις ακούσει μία κρυφή συνομιλία της με τον πρώην σύζυγό της Αλέξανδρο και είχε καταλάβει τα σχέδιά τους για να φύγουν μακριά από το Grand Hotel.

Και μάλιστα μαζί με το μωρό. Που στην ουσία είναι παιδί της Ελένης και ξαφνικά βρέθηκαν να το διεκδικούν και άλλες δύο γυναίκες, η πρώην και η νυν του κόμη Αλέξανδρου.

https://www.instagram.com/reel/DGiAXJbIlHV/

Η Τζώρτζια Κουβαράκη έδωσε με πολύ ωραίο τρόπο το ύφος της εξοργισμένης γυναίκας που τα χάνει όλα σε μία στιγμή. Βέβαια αν ακολουθούσε το παράδειγμα της μαμάς Κυβέλης, δε θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Να μη βάζει μπροστά το συναίσθημα αλλά το συμφέρον της.

Όμως οι φανς της σειράς, είχαν μία λογική απορία και μία πολύ δικαιολογημένη αντίδραση στο χθεσινό επεισόδιο. Βλέπουμε διαρκώς δολοφονίες, αλλά δίχως τιμωρία. Παρά τις προσπάθειες του Χρόνη Κομνηνού.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως με τη Σοφία;

Φυσικά και θα συλληφθεί, αρχικά, ως η βασική ύποπτη για τη δολοφονία της Ελισάβετ και προς το παρόν όχι ακόμη, κατηγορούμενη. Ο Αλέξανδρος είναι διαλυμένος και κατά βάθος με όσα του έχουν συμβεί, φοβάται ήδη όλη την οικογένεια Γαζή. Μα κυρίως φοβάται για τη ζωή του παιδιού του.

Το διάστημα όμως που η Σοφία θα παραμείνει στη φυλακή με την Κυβέλη σε απόγνωση, (ξανά), θα έχουμε στο ξενοδοχείο την επανεμφάνιση του παλιού μετρ Λεωνίδα. Εμείς ξέρουμε, αλλά οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες δεν γνωρίζουν πως αυτός είναι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι.

https://www.instagram.com/p/DGllO_vtgZ-/

Αυτή τη φορά ο Λεωνίδας θα κάνει δύο πολύ σημαντικά πράγματα που δεν έχουν σχέση με δραματικά γεγονότα. Αρχικά θα αποκαλύψει στην Αλίκη τι έχει συμβεί τη βραδιά της δολοφονίας του πατέρα της αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της του έδωσε εντολή για να το δηλητήριο, αφετέρου, θα πάρει πάνω του τη δολοφονία της Ελισάβετ.

Είναι το αντάλλαγμα στη συμφωνία του με την Αλίκη. Όπως καταλαβαίνεις η Σοφία θα βγει από τη φυλακή αλλά λίγο διάστημα μετά θα μπει σε αυτήν η Κυβέλη.

Πάντως αυτό το αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και αυτό το ξενοδοχείο έχουν γίνει χειρότερα και από το CSΙ. Δολοφόνοι μπαινοβγαίνουν στη φυλακή και λύση των μυστηρίων δεν έχουμε.

Γιατί ακόμη και η δολοφονία του πατέρα της Αλίκης θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο μυστήριο στη συνέχεια. Όλοι είναι ένοχοι και όλοι αθώοι παράλληλα. Συμπεριλαμβανομένης και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη ως Κυβέλης .

Το θανάσιμο μυστικό Λαμπρόγιαννη - Καρβούνη στο Grand Hotel αποκαλύπτεται μετά την ψεύτικη απαγωγή

Από τη Δευτέρα (δες και το παραπάνω τρέιλερ) θα έχουμε και λύση του μυστηρίου στην υπόθεση του Ιορδάνη. Φυσικά και η Κυβέλη θα τον παγιδέψει και θα καταλάβει πως όλα εκείνος τα σχεδίασε για να πάρει τα δικά της χρήματα και του Αλέξανδρου. Η τιμωρία του θα είναι σκληρή: θα τον κάνει σερβιτόρο του Grand Hotel.