Ο κληρονόμος του Grand Hotel κατηγορούμενος για φόνο και ο Ρήγας ο νέος ιδιοκτήτης
Θα κλείσει τελικά δραματικά ο ρόλος της Ελένης στο Grand Hotel. Αλλά πριν από αυτό, η Γιολάντα Καλογεροπούλου έγινε το απόλυτο trend στο TikTok με τον Ρήγα και τον Κόμη Ντεσλόρ.
Τη διάθεση να του κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, έχουμε κάθε φορά που βλέπουμε τον Νικόλα του Grand Hotel, γιατί ένας τόσο καλών προθέσεων χαρακτήρας, καταλήγει πάντα με τόσες πολλές ατυχίες. Δεν έχει προλάβει να χαρεί την αναγνώρισή του ως γιος του Γαζή και η κληρονομιά του ξενοδοχείου, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί πρακτικά δε θα συμβεί ποτέ.
Θα αντιμετωπίσει ακόμη χειρότερες καταστάσεις στο μέλλον. Με μία απαγωγή και μία φημολογούμενη δολοφονία, για την οποία θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Είναι όμως ικανός ο Νικόλας να διαπράξει φόνο; Και μάλιστα να σκοτώσει τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία;
Η δολοφόνος και ο «χρυσός» χάρτης του Grand Hotel, αποκαλύπτουν το παρελθόν του Ρήγα
Το κομφούζιο στο Grand Hotel και ο απαγωγέας - δολοφόνος Νικόλας
Προς το παρόν στο Grand Hotel, ζούμε σε ρυθμούς του Ρήγα, προσπαθώντας να μάθουμε αφενός ποιος σκότωσε τη μητέρα του (σου το έχω αποκαλύψει παραπάνω) και το παρελθόν του ως Μάριος. Δεν θα μάθουμε πάρα πολλά πράγματα όμως για αυτό. Μερικά στοιχεία κρατούνται ως οι εκπλήξεις του φινάλε.
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν το πρόσωπο του χθεσινού επεισοδίου, κυρίως για εκείη τη συγκλονιστική σκηνή, όπου μόνος του στο πάτωμα θρηνεί τη χαμένη του μητέρα, παρόλο που εκείνη τον είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μικρός, κάνοντας ωστόσο προσπάθειες να τα ξαναβρούν. Το κοινό θαύμασε για μία ακόμη φορά το ταλέντο του ηθοποιού.
Και όπως ο ίδιος έγραψε σε ανάρτησή του: «Μητέρα, είναι η κάθε γυναίκα σ’ αυτή τη γη που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού όσα χρόνια κι αν περάσουν και όχι η γυναίκα που θα φέρει απλά ένα παιδί στον κόσμο. Η γυναίκα που δε θα διστάσει να μαζέψει τα κομμάτια σου ακόμα κι αν αυτή ματώσει. Η γυναίκα που από τη στιγμή της σύλληψης, της γέννησης, ή της πρώτης ματιάς, σπάει το εγώ και γίνεται εσύ. Η γυναίκα που σε αποδέχεται για αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι.
Είναι η γυναίκα που βλέπει το παιδί της πίσω από κλειστές πόρτες και το προστατεύει από ανοιχτά παράθυρα. Είναι η γυναίκα που ξέρει να θεραπεύει με την αγκαλιά της, την αγάπη της και με το μαγικό φιλί της. Η μητέρα δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, αγαπάει μόνο… και αγάπη για μένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπέρβαση. Η απώλεια της σ αφήνει κενό και μόνο σ αυτόν τον κόσμο και γυμνό στην αλήθεια σου. Ευχαριστώ για αυτή την στιγμή τους σκηνοθέτες και το συνεργείο».
Αφού πλέον κλείσει το κεφάλαιο της δολοφονίας της Ναυσικάς Κρονάκη και αφού δούμε το τέλος της Εριέττας και του Ιάκωβου, θα ανοίξει το κεφάλαιο της Κυβέλης με την παρολίγο δίκη της για τη δολοφονία του συζύγου της. Πλέον και από τις αντιδράσεις της έχουμε καταλάβει πως έχει κάνει τον φόνο. Έχω ήδη αναφερθεί στη μοιραία ανταλλαγή που θα κάνει για να γλιτώσει τη φυλακή. Ο Ρήγας της προσφέρει άλλοθι και παίρνει όλο το ποσοστό της στο ξενοδοχείο.
Ο Ρήγας «κλέβει» από την Κυβέλη το Grand Hotel: Γίνονται θανάσιμοι εχθροί και ξεκινούν πόλεμο
Και ενώ πλέον εκείνος εξουσιάζει τα πάντα, ο νόμιμος κληρονόμος, ο Νικόλας περνά τη μία δυσκολία μετά την άλλη. Τα τελευταία spoilers (περ. MyTv) αναφέρουν πως η Ελένη θα βρεθεί δολοφονημένη και εκείνος θα είναι ο βασικός ύποπτος. Όλοι καταλαβαίνουμε όμως ότι ο Νικόλας δεν θα ήταν ικανός (ακόμη και μεθυσμένος όπως ήταν εκείνη τη βραδιά) να σκοτώσει την Ελένη.
Σύντομα θα δούμε να ξεκαθαρίζει η υπόθεση και αυτά τα επεσόδια θα τα δούμε κατά τον Μάιο, οδεύοντας προς το φινάλε της σειράς. Κρατάμε επίσης μία επιφύλαξη για το αν θα ζήσει η Ελένη. Η Γιολάντα Καλογεροπούλου έκανε την έκπληξη τη φετινή σεζόν με τον ρόλο της.
Και το πόσο το διασκέδασε και στο backstage με τους συμπρωταγωνιστές της, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Μιχάλη Συριόπουλο, το είδαμε και από ένα βίντεό της στο TikTok με τον viral χορό του Will Smith υπό τους ήχους του Anxiety.
