Ο αγαπημένος Κόμης ο πραγματικός δολοφόνος του Γιάννη Κουκουράκη στο Grand Hotel; Η αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο αγαπημένος Κόμης ο πραγματικός δολοφόνος του Γιάννη Κουκουράκη στο Grand Hotel; Η αποκάλυψη

Η Στέλλα και πρώην σύντροφός του Πέτρου στο Grand Hotel κρατείται στη φυλακή, αλλά δεν είναι τελικά εκείνη που τον δολοφόνησε. Το μυστήριο με τον Γιάννη Κουκουράκη, επιτέλους, λύνεται. 

Το μυστήριο που από το καλοκαίρι και το τέλος του προηγούμενου κύκλου του Grand Hotel υπήρχε για τον πυροβολισμό και τη δολοφονία του Πέτρου - Γιάννη Κουκουράκη και απασχολεί και τώρα στην αρχή της δεύτερης σεζόν, επιτέλους λύνεται.

Θα μάθουμε ποιoς και γιατί επέλεξε να τον δολοφονήσει. Και ποιος ισχυρός γνωρίζει το μεγάλο μυστικό και το κρύβει.

Η υπόθεση περιπλέκεται όταν αναφέρεται το όνομα του Κόμη Ντεσλόρ. Ο αγαπημένος χαρακτήρας του κοινού είναι ο πραγματικός δολοφόνος; Και γιατί θα τον κατηγορήσει ο Γιάννης Στάνκογλου για αυτό;

Grand Hotel η νέα αποκάλυψη: Η Κυβέλη ομολογεί πως ο Ρήγας δολοφόνησε τον Γαζή με μία φράση της

Ο Ζαφείρης Νικολάου ή ο Κόμης Ντεσλόρ ο δολοφόνος του Grand Hotel;

Δύο από τα συναρπαστικότερα επεισόδια του Grand Hotel θα δούμε σήμερα και αύριο γιατί επιτέλους θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Πέτρου, που οδήγησε και στην αποχώρηση του Γιάννη Κουκουράκη από τη σειρά.

Εξέλιξη που καθόλου δεν χαροποίησε το κοινό.

Θα μπερδευτούμε ωστόσο στην αρχή. Γιατί ήδη η Στέλλα και πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέτρου κρατείται ως ύποπτη.

https://www.instagram.com/p/DPGZegRDUpH

Όμως θα προκύψει και ένα ακόμη όνομα στην πορεία το οποίο θα ανακαλύψουν ταυτόχρονα ο Άρης Δανέζης και ο αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός (Δημήτρης Κίτσος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης).

Είναι ο Ζαφείρης Νικολάου, νυν σύντροφος της Στέλλας, αλλά σχετικά πρόσφατη γνωριμία της. Γιατί να θέλει από ζήλια - γιατί αυτό είναι το μόνο κίνητρο - να θελήσει να σκοτώσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της κοπέλας του, που ετοιμαζόταν να το σκάσει μαζί με τη σύντροφό του Αλίκη για το εξωτερικό;

Μία νέα δολοφονία στο Grand Hotel; Μετά τον Γιάννη Κουκουράκη, θύμα και η Γιολάντα Καλογεροπούλου

Όπως καταλαβαίνεις το όνομα αυτό σύντομα θα το διαγράψουμε για να βάλουμε τον πραγματικό ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Και δεν θα πιστεύεις πως αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Πέτρου είναι ο αγαπημένος του κοινού, Κόμης Ντεσλόρ που υποδύεται ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Το λέει ο ίδιος ο Χατζημήτρος στον Κόμη και εκείνος δεν το αρνείται. Άλλωστε μαζί σχεδίασαν τη δολοφονία. Καθώς ο εκτελεστής είναι ο βοηθός του Χατζημήτρου (Γιάννης Βασιλώτος).

Είναι σίγουρο πως θα «πέσουν» από τα σύννεφα οι φανς της σειράς. Γιατί να θέλει ο Κόμης να σκοτώσει τον Πέτρο; Επειδή εκείνος γνώριζε πως η Σοφία είναι δολοφόνος;

Ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που αφορά στις μετοχές του ξενοδοχείου και ο Κόμης δεν ήθελε να φύγει η Αλίκη με τον Πέτρο στο εξωτερικό;

Όλο αυτό το μεγάλο μυστήριο θα λυθεί και στα επόμενα επεισόδια. Πάντως περιμέναμε κάτι πιο ευφάνταστο ως κίνητρο για τη δολοφονία του Πέτρου. Θα ήταν καλύτερα να τον είχε σκοτώσει για παράδειγμα ο ίδιος ο Ρήγας. Που είχε και τον σοβαρότερο λόγο να το κάνει.

Δες και την πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Queen.gr

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Έχουμε συνηθίσει το "τέρας" στην κοινωνία μας και δεν μας φαίνεται παράλογο»