Να με λες μαμά: Τα δάκρυα της Φιλαρέτης Κομνηνού και η εξομολόγηση που συγκίνησε το κοινό της σειράς
Η Φιλαρέτη Κομνηνού άνοιξε την αγκαλιά της στη Μαρία Κίτσου και αποφάσισε να στηρίξει την κόρη της και να βοηθήσει τη μικρή Ιωάννα να ξεφύγει από το κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον.
Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τη δωρικότητα της και δίνει άλλη σημασία σε κάθε σκηνή που χρειάζεται συναισθηματική κορύφωση. Το έχουμε δει και σε προηγούμενες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, αλλά το διαπιστώσαμε και χθες με τη μοναδική σκηνή που μας χάρισε μαζί με τη Μαρία Κίτσου στο Να με λες μαμά.
Γιατί αποφάσισε στην πιο δύσκολη στιγμή να πάρει την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον όλων και κυρίως της μικρής Ιωάννας. Γιατί δεν είναι μόνο η κακοποίηση ενός μικρού παιδιού το θέμα της σειράς, αλλά και η μητρική αγάπη και η γυναικεία αλληλεγγύη.
Κίτσου - Κοκκίδου ενώνονται ξανά ως μάνα και κόρη στο Να με λες μαμά λίγο πριν το μοιραίο τέλος
Η αγάπη της μάνας σε όλες τις μορφές
Στην πιο κρίσιμη στιγμή όπου όλα διακινδυνεύονται η Μαρία Κίτσου ήρθε ακόμη πιο κοντά με την Ελένη Κοκκίδου, αγνοώντας πως είναι η βιολογική της μητέρα. Την ίδια στιγμή η μητέρα που κακοποιήσε την κόρη της, τη μικρή Ιωάννα, πνιγμένη στις τύψεις κάνει αγώνα για να την εντοπίσει. Χωρίς αυτό να της δίνει άλλοθι για τις πράξεις της. Στην ουσία, για τα εγκλήματά της.
Και μία άλλη μαμά, η θετή της Ξένιας - Μαρίας Κίτσου προσπαθεί να παραδεχτεί τα λάθη της και να ανοίξει την αγκαλιά της για να προστατέψει την κόρη της και το παιδί που προσπαθεί να σώσει.
Η Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν αφοπλιστική στη σκηνή που παραδέχτηκε τα λάθη της προς την κόρη της, καλύπτοντας την απόσταση που τους χώριζε τόσα χρόνια και αποφάσισε να βοηθήσει την Ξένια και τη μικρή Ιωάννα για να διαφύγουν μακριά από όλους όσους τους κυνηγούν.
Στο Χ τα σχόλια ήταν διθυραμβικά για την ηθοποιό σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της σειράς μέχρι σήμερα.
Η μητρική αγάπη δοκιμάζεται και η Ελβίρα θα γίνει πολύ σκληρή με την Αγγέλα που δίνει εκ νέου καταφύγιο στην Ξένια λίγο πριν διαφύγει στο εξωτερικό με τη μικρή Ιωάννα.
Αλλά η Αγγέλα φτάνει πια στο σημείο που θα πρέπει να αποκαλύψει πως είναι η βιολογική μητέρα της Ξένιας. Και ειδικά τον λόγο που την εγκατέλειψε στο ίδρυμα. Τη δολοφονία που διέπρεξε στον κακοποιητή της.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ένα περίεργο κάρμα θα ενώσει αυτές τις μητέρες. Τη βιολογική, τη θετή και τη μαμά καρδιάς. Και τις 3 τις ενώνει η άδολη αγάπη.
Αυτή που μία άλλη μάνα, εκείνη της Ιωάννας, δεν την είχε ποτέ. Στη δική της περίπτωση, η παραδειγματική τιμωρία είναι ο μόνος δρόμος.
Προς το παρόν όμως θα ανακαλύψει που κρύβεται η κόρη της και η πορεία προς τη σωτηρία θα φανεί στα επόμενα επεισόδια πως είναι έως και αδύνατη για τη μικρή Ιωάννα που υποδύεται η Ναυσικά Κοκοτά.
Η οποία για μία ακόμη φορά μας συγκίνησε χθες με τον φοβο της, μη χάσει τη μόνη οικογένεια που την αγάπησε πραγματικά και ας μην είναι η δική της.
