Μιχάλης & Ραφαηλία εκτός τελικού του GNTM ενώ το κοινό ψήφισε ήδη την Ξένια για νικήτρια

Κατερίνα Μπούσιου
Μιχάλης & Ραφαηλία εκτός τελικού του GNTM ενώ το κοινό ψήφισε ήδη την Ξένια για νικήτρια

Η πιο κρίσιμη δοκιμασία του φετινού GNTM ήταν και εκείνη που μας έδειξε τα δύο μεγάλα φαβορί του τελικού. Και επειδή και το κοινό αποφασίζει, στον σημερινό τελικό μπορεί να ζήσουμε και μία μεγάλη έκπληξη. 

Οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν το «χόρτασαν» το φετινό GNTMγιατί αριθμητικά είχαμε λιγότερα επεισόδια, σε σχέση με άλλες χρονιές. Και λόγω του φετινού σκληρού ανταγωνισμού, ορισμένοι άργησαν να το ανακαλύψουν. Πάντως τα τελευταία επεισόδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ανεξάρτητα από την τηλεθέαση.

Ο χθεσινός ημιτελικός μας έδωσε και δύο μεγάλα φαβορί για το σημερινό τελικό. Και θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποιος από τους δύο δεν πάρει το μεγάλο έπαθλο. Είχαμε όμως και δύο συγκινητικές αποχωρήσεις. Και μία διαπίστωση για το φετινό νέο διαγωνισμό ομορφιάς.

Χωρίς live ο τελικός του GNTM: Οι 3 φιναλίστ, τα 3 έτοιμα βίντεο και η ψηφοφορία του κοινού

Η εκθαμβωτική Ξένια και τα υπερβολικά σχόλια για τον Γιώργο

Ανέστης, Ξένια, Μιχάλης, Γιώργος, Ραφαηλία και Ειρήνη ήταν οι τυχεροί που βρέθηκαν στον ημιτελικό. Και όλοι είχαν πολύ καλή διάθεση γιατί ήδη είχαν δει τα πρόσωπα της οικογένειάς τους και είχαν αποκτήσει την κατάλληλη ενέργεια. Που χρειάστηκε στη συνέχεια για τη δοκιμασία τους με ένα πάρτι και δύο πόζες. Τη μία με το να χορεύουν και την άλλη με το να φλερτάρουν.

https://www.instagram.com/reel/DSaoO8vjdhQ/

Στο φλερτ αρκετοί από τους 6 απέτυχαν. Οι κριτές για μία ακόμη φορά αποθέωσαν τον Ανέστη που έχει φανεί εξαρχής πως είναι αγαπημένος τους, αλλά αγαπημένη του κοινού ήταν χθες η Ξένια που είχε την ωραιότερη φωτογραφία όχι μόνο για χθες, αλλά γενικότερα στον διαγωνισμό.

Και οι δύο δείχνουν να είναι τα μεγάλα φαβορί για τον σημερινό τελικό. Θα μας κάνει όντως μεγάλη έκπληξη αν δούμε κάτι διαφορετικό. Επειδή μάλιστα ψηφίζει το κοινό - και ο Ανέστης δεν είναι αγαπητός λόγω της μικρής του έπαρσης - μπορεί να δούμε και την Ξένια να φτάνει ψηλά. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις σημερινές 2 δοκιμασίες του τελικού. Όλα παίζονται.

Γιατί και η Ειρήνη είναι υπολογίσιμη δύναμη και κάποια στιγμή είδαμε την Ξένια να κλαίει στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Το κοινό έπεσε μέσα στις προβλέψεις του βλέποντας τις φωτογραφίες των παικτών.

Ο Μιχάλης και η Ραφαηλία ήταν τελικά εκείνοι που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της δοκιμασίας.

https://www.instagram.com/p/DSa9vGaCFCv/

Ένας ακόμη παίκτης ή παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα στο επεισόδιο του τελικού και θα μείνουν οι 3 φιναλίστ για να διαγωνιστούν σε δύο κρίσιμες δοκιμασίες.

https://www.instagram.com/reel/DSa_UlCDb8r/

Μετα θα δοθεί το σύνθημα για να ψηφίσει το κοινό. Γιώργος, Ανέστης, Ειρήνη και Ξένια αγωνίζονται σήμερα για να κερδίσουν 50 χιλιάδες ευρώ, ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και μία υποτροφία σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.

Πάντως είναι κοινή διαπίστωση τις τελευταίες μέρες πως παρόλο που το project φάνηκε οπτικά ως μία εντυπωσιακή παραγωγή, δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις στις δοκιμασίες. Και ένα περιορισμένο budget - όπως όλες οι παραγωγές φέτος - για να γίνει για παράδειγμα ένα ταξίδι σε άλλη πόλη και σε άλλη χώρα.

Όλα τα κανάλια τη φετινή σεζόν βρίσκονται στη φάση του οικονομικού ορθολογισμού.

DPG Network