Η δίκη της Βάσιας Παναγοπούλου φέρνει αποκαλύψεις & σκληρή τιμωρία στη Γη της ελιάς: Όσα είπε η ίδια

Κατερίνα Μπούσιου
Η δίκη της Βάσιας Παναγοπούλου φέρνει αποκαλύψεις & σκληρή τιμωρία στη Γη της ελιάς: Όσα είπε η ίδια

Η ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο Buongiorno, το τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας όταν πια αντιμετωπίσει την τιμωρία της για τη δολοφονία του Δημοσθένη. 

Εκ των πραγμάτων η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την Ασπασία έχει κερδίσει ως συζυγοκτόνος τη συμπάθεια του κοινού στη Γη της ελιάς. Κανείς δεν επικροτεί φυσικά μία δολοφονία - θα μπορούσε να κερδίσει πολλά περισσότερα καταδίδοντας τον Δημοσθένη στη φυλακή -αλλά της δίνουμε ένα άλλοθι γιατί ο άντρας της ήταν ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του γιου τους.

Φυσικά και θα τιμωρηθεί η Ασπασία στα πρώτα επεισόδια του 2026, αλλά όπως αυτή η τιμωρία όπως εξομολογήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου στη σημερινή της συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno και στη Φαίη Σκορδά, θα συνοδεύεται και με αποκαλύψεις που θα τη σοκάρουν.

Με μία δολοφονία και 2 διαζύγια ξεκινά η Γη της ελιάς την πορεία προς το οριστικό της φινάλε

Το σοκ που ακολουθεί τη δικαστική διαδικασία

Ήδη έχουμε δει στο τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο στις 19/1 πως η Ασπασία θα παραδοθεί στην αστυνομία και μάλιστα πριν από αυτό θα ζητήσει να πάει στον τάφο του γιου της.

Η ηθοποιός όμως στη συνέντευξη της διευκρίνησε και τι ακριβώς θα συμβεί αμέσως μετά στην πλοκή της σειράς: «Θα ξεκινήσει η δίκη. Σε αυτή τη δίκη δεν είναι μόνον η τιμωρία της Ασπασίας, το πώς θα τιμωρηθεί και αν θα τιμωρηθεί. Είναι και ένας σωρός πράγματα, άνθρωποι που όλον αυτό τον καιρό μπαινόβγαιναν στη ζωή της και στη ζωή του κοινού, και ο καθένας έχει παίξει τον ρόλο του, που θα βγουν και ιστορίες που δεν τις περιμένουμε ότι θα αποκαλυφθούν. Και η Ασπασία θα μάθει πράγματα. Θα μάθει πράγματα που δεν τα περιμένει. Και θα ακολουθήσει σοκ για αυτήν».

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι αποκαλύψεις θα αφορούν στους συνένοχους του συζύγου της που χωρίς υπερβολή αφορούν και στο μισό καστ της σειράς. Έτσι ξεκινά η διαδικασία της κάθαρσης στη σειρά λίγο πριν το οριστικό της φινάλε.

Ωστόσο θα δούμε και σε όλη του την έκταση το ηθικό δίλημμα που θα τεθεί στο δικαστήριο, γιατί ναι μεν η Ασπασία είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία, αλλά από την άλλη πλευρά η ποινή της θα είναι μικρή, λόγω και των εγκληματικών πράξεων του θύματος.

Και ενώ θα συζητάμε για την απώλεια του Δημοσθένη, η ηθοποιός σήμερα μίλησε για μία άλλη απώλεια εκείνη του πατέρα της όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Αυτό το κενό που δεν καλύφθηκε ποτέ μέσα της. Ο λόγος της ήταν εξίσου συγκινητικός μιλώντας για εκείνον, όσο συγκινητικά αναφερόταν στον ρόλο της.

«Από τη μικρή Βάσια έλειπε η αγκαλιά και μου έλειπε και η κατανόηση από τη μεριά της μαμάς μου. Δηλαδή, έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών, ζούσαμε στην Μυτιλήνη - εκεί μεγάλωσα και γεννήθηκα - και ήταν τεράστιο πλήγμα για εμένα και για την παιδική μου ψυχή που εντελώς αψυχολόγητα η μαμά μου αποφάσισε να έρθουμε στην Αθήνα. Έχασα τον μπαμπά και έχασα τον κόσμο όλο γύρω μου, άλλαξα σχολείο, φίλους, παραστάσεις. Ήρθα σε μία πόλη που ήταν άλλο μέγεθος και έπρεπε να μάθω να πορευτώ με αυτό, πράγμα πολύ ζόρικο. Μου πήρε πολλά χρόνια να τα φέρω βόλτα τα πράγματα».

https://www.instagram.com/p/COpl_D7F7T8/
DPG Network