Η συγκλονιστική Ασλάνογλου & η ξαφνική αποχώρηση Μηλιώνη από το Porto Leone που αιφνιδίασε το κοινό
Η ανατροπή της ανατροπής με την αυτοκτονία του Γρηγόρη και την εκδίκηση που ορκίζεται η μητέρα του. Στο Porto Leone κανείς δεν περίμενε το ξαφνικό φινάλε του Βασίλη Μηλιώνη από τη σειρά.
Ο τηλεοπτικός γάμος του Porto Leone Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια, δεν εξελίχθηκε απλά σε φιάσκο, αλλά και στην πιο συναρπαστική εξέλιξη της σειράς, που ανοίγει το μεγάλο κεφάλαιο που θα μας οδηγήσει στο τέλος.
Δεν υπάρχουν πια μυστικά και φρόντισε η Μαρίνα Ασλάνογλου, ως Αλεξάνδρα Καπετανάκου για αυτό. Υπήρξε συγκλονιστική στην ερμηνεία της και είναι εκείνη που καθορίζει και το μέλλον της σειράς. Τώρα πια αναζητά το παιδί του γιου της. Το μωρό της Λένας και του Στράτου. Μόνο που θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπη με μία άλλη μάνα. Η Κλέλια Ρένεση αναζητά εκδίκηση.
Το χθεσινό επεισόδιο είχε μία μεγάλη έκπληξη. Ένα spoiler που κανείς δε γνώριζε. Ο Γρηγόρης αυτοκτόνησε από τη στεναχώρια του και ο Βασίλης Μηλιώνης αποχώρησε από τη σειρά. Το κοινό στο Χ δεν προλάβαινε να σχολιάζει τις συνεχείς ανατροπές.
«Έχουμε σοβαρές απώλειες»: Ξαφνιάζει η Μαρίνα Ασλάνογλου με τις αποκαλύψεις για το Porto Leone
Το ξέσπασμα, η φυγάδευση και η δολοφονική απόπειρα
Η Αλεξάνδρα Καπετανάκου είχε προειδοποιήσει πως θα έπαιρνε εκδίκηση για τον θάνατο του γιου της. Ακόμη και δεν παραδέχεται πως ο καλύτερος του φίλος τον σκότωσε κατά λάθος. Ακόμη και αν ήξερε πως ο γιος της ατίμασε την αδελφή του φίλου του.
Η σειρά είχε μία απροσδόκητη εξέλιξη και κανείς δεν γνώριζε με ποιο τρόπο θα κορυφωνόταν το σχέδιό της. Όχι απλά πάντρεψε την Αγγελική με τον Γρηγόρη, αλλά φρόντισε να τους εξευτελίσει και τους δύο στη δεξίωση του γάμου. Αποκαλύπτοντας πως αυτός σκότωσε τον γιο της, πως η αδελφή του έχει γεννήσει το εγγόνι της, πως η Αγγελική ήταν πόρνη στο καμπαρέ του άντρα της.
Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν συγκλονιστική στην ερμηνεία της και το Χ είχε μόνο λόγια θαυμασμού.
Η Ισαβέλλα Φούλοπ ως Αγγελική που ενδιάμεσα ερωτεύτηκε τον Γρηγόρη, φυγαδεύτηκε με το ζόρι από την Αλεξάνδρα, αλλά αυτό που δεν περιμέναμε είναι η επόμενη εξέλιξη.
Ο Βασίλης Μηλιώνης που τον υποδύθηκε, απελπισμένος, έκλεψε το όπλο του πατέρα του από το γραφείο και αυτοκτόνησε στην παραλία. Αυτό το spoiler δεν είχε διαρρεύσει - ωστόσο η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε μιλήσει για παράλληλες απώλειες - και το κοινό σοκαρίστηκε με τις εξελίξεις και με την αποχώρηση του ηθοποιού από τη σειρά.
Η σκηνή ήταν καθηλωτική με το όραμα του Στράτου που εμφανίστηκε στο τέλος του φίλου του.
Η σειρά - και όχι μόνο με το χθεσινό επεισόδιο - απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως έχει ένα πολύ δυνατό σενάριο (Γιώργος Κρητικός) πλοκή που έχει ουσία, για να υποστηριχτεί από τους πολύ καλούς ηθοποιούς που διαθέτει.
Όπως καταλαβαίνεις αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια, είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο μανάδες, τη Γαλήνη και την Αλεξάνδρα. Ρένεση - Ασλάνογλου θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Έχει χάσει η κάθε μία από έναι παιδί και θέλουν και οι δύο να προστατέψουν τα άλλα δύο.
Η Γαλήνη όπως είδαμε και στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου θα φτάσει έξω από την πόρτα της για να τη δολοφονήσει. Μόνο που δεν θα έχει το κουράγιο να το κάνει.
Όμως θα βάλει στόχο να προστατέψει τον εγγονό της πριν τον εντοπίσει η Αλεξάνδρα. Από εδώ και πέρα η σειρά έχει μόνο δραματικές εκπλήξεις. Γιατί δεν έχουμε υπολογίσει και τη σύγκρουση Συσσοβίτη - Καρυστινού που προς το παρόν έχουν αφήσει τις γυναίκες τους να ορίζουν τη μοίρα των οικογενειών τους.
