Κάτι πήγε λάθος με τις μεταμφιέσεις στο YFSF: Η Βίσση, ο Ρέμος, οι αστοχίες και οι αντιδράσεις στο Χ
Η δεύτερη Κυριακή του show ήταν πολύ δύσκολη για τους παίκτες. Ευτυχώς κάποιοι πλησίασαν τη φωνή των καλλιτεχνών που υποδύθηκαν.
Το buzzer που επιλέγει τις μιμήσεις για τους παίκτες του YFSF τους δυσκόλεψε αρκετά και δεν ήταν όλες οι μιμήσεις πετυχημένες. Δεν έφταιγαν όμως μόνο εκείνοι, γιατί κάποιοι έκαναν υπερπροσπάθεια για να αντιγράψουν κινήσεις, φωνή - προσωπικότητα, αλλά δεν βοηθήθηκαν απ' άλλους παράγοντες.
Όταν το συγκεκριμένο show το έχεις φτάσει στο απόλυτο κατά το παρελθόν, δεν είναι φυσικό το κοινό να απαιτεί το ίδιο; Τα σχόλια ήταν πολλά και διαφορετικά στα social media.
Η πρεμιέρα του YFSF: Ο αλλιώτικος Ρουβάς, η άτυχη Δωροθέα Μερκούρη και τα 2 φαβορί για τη νίκη
Ο Φέρρης που έγινε Ρέμος, η Γαλάνη που έγινε Κανέλλη
Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να μας εκπλήσσει φέτος ως παρουσιαστής του YFSF γιατί έχει αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να συμπληρώσει την έμφυτη λάμψη του. Φέτος καταλαβαίνουμε πως ο τραγουδιστής έχει χιούμορ και δε φοβάται να εκτεθεί. Έχει μέτρο, έχει άνεση και προσωπικά δεν πίστευα πως θα ξεπερνούσε τη Μαρία Μπεκατώρου. Κάνει μία διαφορετική παρουσίαση από εκείνη και τα πηγαίνει περίφημα.
Έχουμε μία μικρή ένσταση για τους κριτές, γιατί τους θέλουμε λίγο πιο αιχμηρούς - όχι αυστηρούς - γιατί όλα τα βλέπουν προς το παρόν τέλεια στους παίκτες.
Περίφημα τα πήγε για μία ακόμη φορά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Γιάννης Πάριος, αν και το make up τμήμα του show έκανε ό,τι μπορούσε για να φτιάξει (όχι με μεγάλη επιτυχία) τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά. Φωνητικά όμως και με τον τρόπο της έκφρασής του ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός. Με γνώση και σεβασμό για το πρόσωπο που υποδυόταν.
Καλή η προσπάθεια, αλλά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενώ πήγαινε για Θοδωρής Φέρρης, μάλλον έγινε Αντώνης Ρέμος.
Και για κάποιον λόγο η μίμηση είχε βάση λάθος αναφορές στον τραγουδιστή. Για παράδειγμα για ποιο λόγο πρόσθεσαν και κοιλιά στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη;
Ο Biased Beast επίσης δίχασε το κοινό ως Άννα Βίσση. Φωνητικά ήταν όπως πάντα εξαιρετικός, αλλά εμφανισιακά τον αδικούσε η όλη μεταμφίεση. Δεν είναι εύκολες οι μεταμφιέσεις σε όλους τους παίκτες - συμμετέχοντες, γιατί παίζουν ρόλο και τα φυσικά τους χαρακτηριστικά. Δεν έγινε η Απόλυτη σε καμία περίπτωση.
Αποτυχίες είχαμε και με αρκετές από τις επόμενες μεταμφιέσεις, η Μαριάντα Πιερίδη ούτε κατά διάνοια δεν έγινε Κατερίνα Στανίση παρά μόνο στο ύφος (φωνητικά όμως ήταν πολύ καλή), η Ίντρα Κέιν θύμισε περισσότερο τη Λιάνα Κανέλλη παρά τη Δήμητρα Γαλάνη. Και έχουμε δει καλή μεταμφίεση της Γαλάνη σε αυτό το show παλαιότερα από την Κατερίνα Στικούδη. Διασώθηκαν όμως ο Μέμος Μπεγνής ως Apon και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ως Axl Rose.
Μετά από τις 3 ψηφοφορίες, (κριτών, παικτών και κοινού) o ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ήταν ο νικητής της βραδιάς.
