Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει το εντυπωσιακό ποσό που εξακολουθεί να κερδίζει από «Τα Φιλαράκια»

Πατούλια Κατερίνα
Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει το εντυπωσιακό ποσό που εξακολουθεί να κερδίζει από «Τα Φιλαράκια»

Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει το εντυπωσιακό ποσό που εξακολουθεί να κερδίζει το καστ των Friends από τα δικαιώματα, δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σειράς

Η Lisa Kudrow αποκάλυψε ότι εκείνη και οι συμπρωταγωνιστές της από τα Φιλαράκια εξακολουθούν να κερδίζουν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο από επαναλαμβανόμενα δικαιώματα, περισσότερα από είκοσι χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός αποκάλυψε το εντυπωσιακό αυτό ποσό σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στους Times of London καθώς αναπολούσε την εμβληματική σειρά.

Η Kudrow, η οποία υποδύθηκε την εκκεντρική και καλοσυνάτη Phoebe Buffay και στις 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004, δήλωσε ότι ξαναείδε τη σειρά μετά τον τραγικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή της Matthew Perry το 2023, σε ηλικία 54 ετών.

«Μετά τον θάνατο του Matthew, ξαναείδα τη σειρά», μοιράστηκε η 62χρονη.

Από 22.500 δολάρια στο 1 εκατομμύριο

«Πριν, έβλεπα μόνο τι έκανα λάθος ή τι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα. Αλλά για πρώτη φορά, εκτίμησα πραγματικά πόσο σπουδαία ήταν. Γιατί υπήρχε μια ιδιοφυΐα πίσω από αυτό και ό,τι κι αν κάνουμε στο μέλλον, δεν θα ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο.»

Αν και η Kudrow θεωρεί ότι «τα πήγε καλά» ως Phoebe, επαίνεσε τις «καταπληκτικές» ερμηνείες των Jennifer Aniston και Courteney Cox στους ρόλους των Rachel Green και Monica Geller.

Επίσης εξήρε την κωμική δουλειά των David Schwimmer και Matt LeBlanc ως Ross Geller και Joey Tribbiani, αντίστοιχα, πριν παραδεχτεί ότι ο Matthew Perry «ήταν απλά πέρα από όλους» στον ρόλο του έξυπνου και συχνά σαρκαστικού Chandler Bing.

Παρόλο που η Kudrow αναγνώρισε ότι τα Φιλαράκια παρουσίαζαν «ένα είδος αθωότητας που ίσως μια νεότερη γενιά δεν έχει ζήσει», αποκάλυψε ότι «υπήρχαν σίγουρα σκληρά πράγματα που συνέβαιναν στα παρασκήνια».

Αν και οι έξι βασικοί ηθοποιοί ήταν φίλοι και στην πραγματική ζωή και πέρασαν από αμοιβή 22.500 δολαρίων ανά επεισόδιο στην 1η σεζόν σε 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο στις σεζόν 9 και 10 υπήρχαν εντάσεις με τους σεναριογράφους.

Το challenge του ζωντανού κοινού

«Μην ξεχνάτε ότι γυρίζαμε μπροστά σε ζωντανό κοινό 400 ατόμων, και αν χαλούσες μια ατάκα ή δεν είχε την τέλεια ανταπόκριση, μπορούσαν να πουν: Δεν μπορεί αυτή η ηλίθια να διαβάσει; Δεν προσπαθεί καν. Μου κατέστρεψε την ατάκα», εξήγησε η Kudrow.

«Και ξέραμε ότι πίσω στα γραφεία, οι άντρες έμεναν μέχρι αργά συζητώντας τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις για τη Jennifer και την Courteney. Ήταν έντονο», πρόσθεσε.

Οι κατηγορίες για σεξουαλική φαντασίωση

Οι φερόμενες αυτές «σεξουαλικές φαντασιώσεις» δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς η πρώην βοηθός της σειράς Amaani Lyle κατέθεσε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατά της Warner Bros. Television το 2004. Ωστόσο, η Lyle τελικά έχασε την υπόθεση.

«Ναι, μπορούσε να γίνει σκληρό, αλλά αυτοί οι άνθρωποι και κυρίως άντρες κάθονταν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα προσπαθώντας να γράψουν τη σειρά», είπε η Kudrow.

«Η δική μου στάση ήταν: Πείτε ό,τι θέλετε για μένα πίσω από την πλάτη μου, γιατί έτσι δεν έχει σημασία», πρόσθεσε.

Η Kudrow δήλωσε επίσης ότι «δεν θα πει ποτέ κάτι κακό για τα Φιλαράκια», επειδή η σειρά παραμένει «απίστευτο έργο» ακόμη και 22 χρόνια μετά το τέλος της.

DPG Network