Διαλύεται ο μεγάλος έρωτας του Grand Hotel: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μαθαίνει την αλήθεια πριν το τέλος
H δολοφονία του Γιάννη Στάνκογλου ήταν το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου του τέλους στο Grand Hotel.
Η σειρά διανύει την περίοδο του φινάλε της και στο Grand Hotel κανένας χαρακτήρας δε θα είναι όπως παλιά. Ίσως αυτό και να περιμέναμε μετά από δύο χρόνια και ειδικά μετά από τη φετινή σεζόν.
Τα φώτα στρέφονται προς το ζευγάρι που όλοι μας απορούμε για το πώς θα καταλήξει. Τι θα συμβεί τελικά με την Κυβέλη και τον Ρήγα;
Το τέλος για 5 ζευγάρια του Grand Hotel: Ποιοι βρίσκουν την ευτυχία και ποιοι έχουν άδοξο φινάλε
Η δολοφονία του Χατζημήτρου και η αλήθεια που βλέπει πια κατάματα η Κυβέλη
Στην ερώτηση για το αν θα είναι τραγικό το τέλος του Ρήγα - Γιώργου Γεροντιδάκη, όλοι ξέρουμε πως η απάντηση είναι θετική. Χρονικά αυτό το τέλος θα έρθει παράλληλα με το τέλος που θα έχει και ένας άλλος τηλεοπτικός «κακός», ο Δημήτρης Παπανικολάου στον Άγιο Έρωτα.
Μέχρι να δούμε πώς θα συμβεί αυτό το φινάλε, το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση είναι πως στο παρά πέντε μπορεί ένας αθώος να πληρώσει τα κρίματα του Ρήγα.
Kαι αυτός είναι ο Τάσος Νούσιας. Γιατί θα υπάρξουν ενοχοποιητικά στοιχεία πως εκείνος ήταν στο σημείο της δολοφονίας του Χατζημήτρου και της Μελίνας, ενώ στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Παράσχος και πατέρας της Μελίνας. Ένα όπλο που θα βρεθεί στο σπίτι του, θα «μαρτυρήσει» πολλά.
Αυλαία για το Grand Hotel: Το τελευταίο γύρισμα, πριν το αντιφατικό φινάλε και η συγκίνηση
Όλα αυτά όμως είναι για να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο τέλος.
Eκείνη που πρώτη θα υποψιαστεί τον Ρήγα, θα είναι η Κυβέλη. Και αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο σοκ μετά τη συνέντευξη ενός Μικρασιάτη στην εφημερίδα που τον κατηγορεί πως πήρε τις περιουσίες των προσφύγων.
Η Κυβέλη θα ανακαλύψει (από την Τασία) πως ο Ρήγας είχε συνάντηση με τη Μελίνα πριν το διπλό φονικό, το οποίο και θα δούμε μετά από αρκετά επεισόδια για το πώς ακριβώς έγινε και αμέσως θα καταλάβει πως ο άντρας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε, στην ουσία ήταν πάντα ο ίδιος και δεν άλλαξε ποτέ.
Όχι απλά θα τον υποψιαστεί αλλά θα είναι σίγουρη και από τη συμπεριφορά του πως εκείνος είναι ο ένοχος.
Η Αλίκη και ο Πέτρος, αλλά κυρίως ο Άρης με τη Θάλεια θα προσπαθήσουν να βρουν τα στοιχεία εκείνα που τον ενοχοποιούν. Το δεύτερο ζευγάρι θα ξεκινήσει να τον κατασκοπεύει και φυσικά θα βρουν στοιχεία.
Είναι αυτή η σύλληψη η αρχή του τέλους του Ρήγα; Φυσικά και είναι. Όσο δύσκολο ήταν για δύο χρόνια η τιμωρία του, τόσο εύκολη θα είναι στο τέλος. Βέβαια δεν θα γίνουν τόσο απλά τα πράγματα. Θα έχουμε δράματα μεταξύ Κυβέλης και Ρήγα.
