Ραντεβού με την Ευτυχία: O Πάνος Μιχαλόπουλος στον Alpha μετά από 19 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας
Ο χαρισματικός ηθοποιός που το 2007 αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική και να ζήσει εκτός Αθηνών αποφάσισε να επιστρέψει για λίγο, σε νέα σειρά. Οι προυποθέσεις που έβαλε ο Πάνο Μιχαλόπουλος γι' αυτή την επιστροφή.
Με την ανάμνηση του ρόλου του ως ο καπετάνιος Στέφανος Φωτιάδης στη σειρά «Η Ώρα η Καλή» είχαμε μείνει τηλεοπτικά για τον Πάνο Μιχαλόπουλο από το 2007, ο οποίος μετά και από μία ακόμη διαδικτυακή σειρά το 2009 (το Σ'αγαπάω, πάρκαρε) πήρε την απόφαση να αποσυρθεί στο χωριό της καταγωγής του, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας και να γίνει αγρότης.
Όμως σύμφωνα με δηλώσεις του, αποφάσε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να επιστρέψει στην τηλεόραση. Ο λόγος είναι προσωπικός και αποκαλυπτικός για την πρόταση που δέχθηκε.
Πώς θα λέγεται η νέα σειρά και ποιοι θα πρωταγωνιστούν σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες;
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο ζεν πρεμιέ των 80s: Από τα Τσακάλια στην απομόνωση της επαρχίας
«Δεν θα ήθελα να κουραστώ»
Ένας συνονόματος του είναι η αφορμή για την επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου στην ελληνική τηλεόραση και αυτός είναι ο πετυχημένος σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης. Στον οποίο οφείλουμε κορυφαίες ελληνικές σειρές, από το Εμείς και εμείς, το Άκρως Οικογενειακό, την Ώρα η καλή έως και το πιο πρόσφατο, το Μαμά στα κρυφά.
Η πρόταση του σεναριογράφου είναι εκείνη που έπεισε τον ηθοποιό για την επιστροφή του όπως δήλωσε και στην εφημερίδα Espresso: «Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε πρότααση από τον Πάνο Αμαραντίδη, που τον θεωρώ πάνω και από συνεργάτη μου. Είμαστε σαν οικογένεια και έχουμε κάνει μαζί μία τεράστια επαγγελματική τηλεοπτική επιτυχία, το «Η Ώρα η καλή».
Η νέα εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου στο νοσοκομείο και τα σχόλια του κόσμου
Μου είχε κάνει λοιπόν πριν από δύο μήνες μία πρόταη. Είχε στα χέρια του ένα πρότζεκτ από την την ιταλική RAI και μου είπε: «Αν ευοδωθεί αυτή η πρόταση στον Alpha, που σε θέλουν πάρα πολύ, θα πεις το "ναι"; Του είπα αμέσως "θα το κάνω μόνο για σένα". Εκεί μείναμε. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, γιατί θεωρώ πως τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί ήταν τα ωραιότερα στην επαγγελματική μου πορεία».
Στη συνέχεια της μίνι συνέντευξης, ο ηθοποιός διευκρίνισε πως ο ρόλος του θα είναι τέτοιος που θα του επιτρέπει να μην κουράζεται, γιατί παρόλο που γυμνάζεται όπως δήλωσε, δεν θα ήθελε να εξαντληθεί και έβαλε μία πιο συναισθηματική χροιά στην απόφασή του:
«Παίρνω αποφάσεις εντελώς με την καρδιά και το συναίσθημα. Δεν έχω ούτε πρεμούρα, ούτε στερητικό σύνδρομο για το επάγγελμά μου. Τα έχω κάνει όλα και τα έχω γευτεί όλα. Είμαι πλήρης».
Η σειρά προορίζεται για το 2027 και ο τίτλος της θα είναι Ραντεβού με την Ευτυχία και βασίζεται σε ιταλική σειρά.
Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι η Ευγενία Σαμαρά και ο Μιχάλης Σαράντης, ενώ εκτός από τον Πάνο Μιχαλόπουλο, θα δούμε σε αυτή τη σειρά και άλλους αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως την Άννα Μάσχα, τον Κωστή Μπερικόπουλο και τον Ορέστη Χαλκιά.
Στα τέλη καλοκαιριού και μόλις ολοκληρωθεί το καστ της νέας κωμωδίας, θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα. Το project δεν είναι απλά φιλόδοξο, αλλά προβλέπεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.
Σε ένα κανάλι στο οποίο θα υπάρχουν για μία ακόμη σεζόν δύο κορυφαίες του σε επιτυχία κωμωδίες, τόσο το Σόι σου, όσο και το Μπαμπά Σ' αγαπώ.
Τα «τσακάλια» των '80s είναι το κάρμα της Σοφίας Αλιμπέρτη: Ο Πάνος, ο Σταμάτης και η Έφη

