Ποιός θα είναι ο Έλληνας TOP CHEF;

Ποιός θα είναι ο Έλληνας TOP CHEF;

Ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς ελληνικού reality μαγειρικής TOP CHEF απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Aπόψε ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί τον τελικό που θα αναδείξει τον Έλληνα TOP CHEF και η Νάντια Μπουλέ αναλαμβάνει να τον παρουσιάσει την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο Γιώργος Μαυρογιαννόπουλος και ο Μιχάλης Νουρλόγλου είναι οι τρεις φιναλίστ του TOP CHEF, που έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά. Στην πρώτη τους δοκιμασία, που θα αφήσει έναν από τους τρεις εκτός συναγωνισμού, οι σεφ διαγωνίζονται στη μοριακή κουζίνα.Δύο από αυτούς θα πάρουν το εισιτήριο για τη δεύτερη και τελευταία δοκιμασία, που θα αναδείξει τον Έλληνα TOP CHEF.

Για αυτήν το πλατό χωρίζεται στα δύο και ο κάθε σεφ καλείται να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο στο πλατό του TOP CHEF. Στο τέλος, οι κριτές Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης και Ερβέ Προνζάτο, θα δοκιμάσουν τα μενού και θα ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή του TOP CHEF, που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όμως, και ο χαμένος δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού τον περιμένει μια υποτροφία για μεταπτυχιακό από τη σχολή Le Monde.