Ερωτευμένος με το μνημόνιο, ο Άδωνης Γεωργιάδης...

Ερωτευμένος με το μνημόνιο, ο Άδωνης Γεωργιάδης...

Το'χασα εχθές, αλλά το'δα σε επανάληψη. Ο υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή της ΝΕΤ (καλώς όρισες κ. Αρβανίτη μου, που σου χω και αδυναμία), έδειχνε σελίδα – σελίδα το μνημόνιο, το ξεπετά μάλλον γραμμένο γιατί ήταν ελαφρώς ασύντακτο και με την υψηλών συχνοτήτων φωνή του, έλεγε πως η «αριστερά τρομάζει τον κοσμο» και πως όσο πιο πολύ διαβάζει το μνημόνιο, τόσο πιο πολύ ενθουσιάζεται μαζί του. Οι δυο παρουσιαστές, είχαν μείνει άλαλοι!

Κάποια στιγμή ο κ. Αρβανίτης, κάνει να αλλάξει λίγο το κλίμα και του δείχνει την γελοιογραφία του Στάθη. ΙΣΑ που καταδέχτηκε να ρίξει μια μάτια, ο κ. Γεωργιάδης. «Ο Στάθης είναι αριστερός και σαν καλός αριστερός δε θέλει αποκρατικοποιήσεις» και γενικά όλα αυτά τα καλά που το μνημόνιο μας φέρνει και ζούμε όλοι ζωή χαρισάμενη. Και αφού τα'πε όλα αυτά, παιανίζοντας το μνημόνιο, την Τρόικα, την Γερμανία, μάθαμε πως μαζί με τον Βορίδη, πάνε Νέα Δημοκρατία. Πότε εδώ, πότε εκεί, σημασία έχει να'σαι στα πράγματα και τώρα μάλιστα που το ΛΑΟΣ χάνει και σε ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, χάνει και ο πρόεδρος κ. Καρατζαφερης, τις πιο τηλεοπτικές βεντέντες του. Το ευχάριστο ανάγνωσμα του κ. Γεωργιάδη, το μνημόνιο, ευχόμαστε να το κυκλοφορήσει απ'τις εκδόσεις, να το διαβάζουμε και εμείς να μας φτιάχνει η διάθεση, των πικραμένων.


Η δε εκπομπή της ΝΕΤ, έπαιξε το φιλομνημονιακό ξέσπασμα σε επανάληψη σήμερα, με το δριμύτατο «κατηγορώ» στην αριστερά που όλα τα διασταυρώνει και πάλι άφωνοι μείναν παρουσιαστές και καλεσμένοι! Για τους τηλεθεατές εννοείται, πως εδώ και καιρό έχουμε μείνει άλαλοι. Αν καταδεχόμαστε να αρθρώσουμε καμία λεξούλα είναι για να παραμιλήσουμε, μόνο! Και πολύ μας πέφτει...