Το 2ο trailer της σειράς «The Kennedys» κυκλοφόρησε και αναμένεται να δεχτεί ατελείωτα επικριτικά σχόλια

Το 2ο trailer της σειράς «The Kennedys» κυκλοφόρησε και αναμένεται να δεχτεί ατελείωτα επικριτικά σχόλια

Ίντριγκες, δολοπλοκίες, κρυμμένες αλήθειες και σκληροί πολιτικοί λόγοι, είναι μόνο μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις 3 Απριλίου.

Είναι γνωστό πλέον πως, μετά τον θάνατο κάποιου σημαντικού προσώπου, τόσο σημαντικού και επιδραστικού ώστε να γίνει ταινία, σειρά ή βιβλίο, είναι πολλές οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό μέχρι τώρα. Και, συνήθως, μερικές από αυτές δεν είναι και τόσο ευχάριστες.

Στην περίπτωση της νέας σειράς «The Kennedys», δημιούργημα του Joel Surnow που βρισκόταν πίσω από την επιτυχημένη σειρά «24», οι πληροφορίες που πρόκειται να παρουσιαστούν μέσα από το σενάριο για την πρώτη αμερικάνικη οικογένεια πολιτικών και την ιστορία της, φαίνεται πως δεν θα ευχαριστήσουν κανέναν.

Το δεύτερο επίσημο trailer της σειράς που μόλις κυλοφόρησε, μας παρουσιάζει μια οικογένεια αδίστακτων ανθρώπων με ύποπτες προθέσεις, παράνομες ερωτικές σχέσεις, πολιτικές ίντριγκες και μια γενικότερη αρνητική εικόνα για μια οικογένεια που άφησε το στίγμα της στον πολιτικό χάρτη όχι μόνο της Αμερικής αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Η σειρά «The Kennedys» θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 3 Απριλίου και θα αποτελείται από μόλις οκτώ, μικρού μήκους, επεισόδια. Σίγουρα, όμως, θα ξεσηκώσει πολύ περισσότερες κριτικές και συζητήσεις.


The Kennedys | Barry Pepper | Greg Kinnear | Katie Holmes | Tom Wilkinson | Movie Trailer | Review