Είδαμε το Dancing with the Stars 2 και μοιραζόμαστε τα σχόλια μας

Είδαμε το Dancing with the Stars 2 και μοιραζόμαστε τα σχόλια μας

Τι μας άρεσε και τι δεν μας ικανοποίησε από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του dance show των επωνύμων.

Χειροκροτάμε...

Το σαρδόνιο χιούμορ της Ζέτας Μακρυπούλια με τι ατάκες της για το κεφάλι που χορεύει, που αναφερόντουσαν στο διαφημιστικό promo του Γιάννη Λάτσιου για το Dancing with the Stars. Έξυπνο, άνετο, ατακαδόρικο χιούμορ με μία δόση bitchαρίσματος που τόνιζε την άνεση της Ζέτας στην παρουσίαση του show. Αν πάρει και κάποιο κιλό η Ζέτα, κακό δεν θα της κάνει, γιατί είναι πραγματικά όμορφη και αλαβάστρινη.

Τον Τρύφωνα Σαμάρα. Γλυκός στα όρια του cult, έδωσε μία αξιοσημείωτη ερμηνεία στο τάνγκο που χόρεψε, ενώ η σκηνή με το πούρο στην μπερζέρα θα μείνει χαραγμένη στα τηλεοπτικά χρονικά για δεκαετίες.

Τη Νάντια Μπουλέ. Σικάτη, άνετη, ταλαντούχα, όμορφη και χαρισματική. Μας άρεσε πολύ στο Top Chef και πιστεύουμε το ίδιο και για το Dancing with the Stars. Μακάρι να κερδίσει κιόλας.

Χασμουριόμαστε...

Με τα μαλλιά της Ζέτας Μακρυπούλια. Η αλήθεια είναι πως δεν αγαπάμε τις μπούκλες γενικά, αλλά ο συνδυασμός υπερμέγεθες μαλλί - super skinny παρουσιάστρια, λαμέ φόρεμα ήταν λίγο μπουζουκλερί «Η Ζέτα».

Με τους αθλητές. Νάσος Γαλακτερός, Νίκη Ξάνθου ήταν δύο από τους συμμετέχοντες που μας έκαναν να ψελλίσουμε τους στίχους της Λιλιπούπολης, από το χορό των μπιζελιών, γιατί μας θύμισαν κινούμενα αγγούρια.

Με τα τσίτια που φόραγαν. Ξέρουμε πως οι latin χοροί δεν φημίζονται για την καλαισθησία των ρούχων τους, αλλά μια τόσο μεγάλη παραγωγή θα μπορούσε να φροντίσει να ντύνει τους celebrity με κάτι περισσότερο από ρούχα που θυμίζουν φτηνό βεστιάριο.