Υπάρχουν πέντε λόγοι που θέλεις να κάνεις τώρα δικό σου το νέο Opel Corsa

Υπάρχουν πέντε λόγοι που θέλεις να κάνεις τώρα δικό σου το νέο Opel Corsa

Τι και αν είσαι κουρασμένη έπειτα από μία έντονη εβδομάδα στο γραφείο; Στην πραγματικότητα, απολαμβάνεις αυτό το driving session.

Κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να μετατρέψεις τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες: Είναι Κυριακή μεσημέρι και εσύ κρατάς στα χέρια σου το τιμόνι, την ώρα που η κολλητή σου, σιγοτραγουδάει το αγαπημένο της hit από τη θέση του συνοδηγού.

Με ένα βλέμμα συμφωνείτε και οι δυο ότι αυτή η last minute «απόδραση» από το κλεινόν άστυ, είναι ό,τι χρειάζεστε. Και ειλικρινά, καθώς η φίλη σου τραγουδάει, χαμογελάει και ονειροπολεί ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη γυάλινη, πανοραμική οροφή του αυτοκινήτου σου, σκέφτεσαι πόσο καιρό είχατε να αισθανθείτε τόσο ανέμελες.

Τι και αν είσαι κουρασμένη έπειτα από μία έντονη εβδομάδα στο γραφείο; Στην πραγματικότητα, απολαμβάνεις αυτό το driving session. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως όταν το αυτοκίνητό σου έχει καθίσματα με λειτουργία μασάζ, πώς να μην φτάνεις ξεκούραστη στον προορισμό σου έπειτα από κάθε διαδρομή; Και όταν σου δίνει ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, τότε πώς να μην χαίρεσαι να οδηγείς;

Στην περίπτωση που η παραπάνω περιγραφή σου θυμίζει κάτι από σενάριο ταινίας, είτε ρομαντικής, είτε sci-fi, μάλλον δεν έχεις βρεθεί στο τιμόνι του νέου Opel Corsa. Και αν την περίοδο που διανύουμε αναζητάς το νέο σου αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλεις να συμβιβαστείς με κάτι από τα ίδια και τα ίδια, αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

Για εμάς, πάντως, υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι που αξίζει να κάνεις δικό σου το νέο Opel Corsa και στη λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε το δικό μας top 5!

1700833953938-129479108-image003.jpg

#1 Είναι ό,τι πιο stylish, bold και νεανικό θα οδηγήσεις τώρα

Αν το πρώτο πράγμα που κοιτάς στο εξωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι το χρώμα, στο νέο Opel Corsa οι επιλογές είναι πολλές: Από κόκκινο μέχρι γκρι ανοιχτό, γκρι σκούρο, λευκό, μπλε και μαύρο. Βέβαια, το χρώμα που θα επιλέξεις, δεν είναι το σημείο-«κλειδί» που κάνει το νέο Opel Corsa να ξεχωρίζει, από άποψη εμφάνισης.

Αρχικά να αναφερθούμε στην bold & pure σχεδίασή του, που δίνει αυτομάτως στο αυτοκίνητο μία σπορ, δυναμική, νεανική και στυλάτη αισθητική. Από εκεί και πέρα, η χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor® που ενσωματώνει τους προβολείς με την κορυφαία τεχνολογία φωτισμού και οι εντυπωσιακές ζάντες (16" και 17" για κάθε γούστο), είναι key-elements που κάνουν το νέο Opel Corsa να σε κερδίζει, με την πρώτη ματιά.

image005.jpg

#2 Φέρνει στην καθημερινότητά σου τεχνολογίες για έξτρα ασφάλεια

Όποια και αν είναι η σχέση σου με την τεχνολογία, το νέο σου αυτοκίνητο θέλεις να είναι «μπροστά». Κάτι που σίγουρα συμβαίνει με το νέο Opel Corsa. Βλέπεις, μπορεί να έχει ένα κανονικό μέγεθος για καθημερινές μετακινήσεις όμως, είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μοντέλων μεγαλύτερης κατηγορίας. Το κορυφαίο σύστημα φωτισμού και το πιο προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης είναι δύο μόνο από τα features, που σχεδιάστηκαν για να σου χαρίζουν πιο ασφαλή και ξεκούραστα ταξίδια.

Ποιες άλλες τεχνολογίες διαθέτει, που το κάνουν να ξεχωρίζει; Σκέψου απλώς ότι μεταξύ άλλων έχει ένα προηγμένο σύστημα κάμερας για να αναγνωρίζει πινακίδες ορίων ταχύτητας και να τις εμφανίζει στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων ή ότι μπορεί και ελέγχει τον δρόμο μπροστά και σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης, σε ειδοποιεί. Και φυσικά, έχει και αναβαθμισμένο σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου!

OpelCorsa_522259.jpg

#3 Κάνει την οδήγηση μία premium, άνετη και δυναμική εμπειρία

Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι αρκεί να έχεις ένα νέο αυτοκίνητο για να νιώθεις απόλυτη άνεση on the road, γράψε λάθος. Τα standards έχουν ανέβει -το ίδιο και οι απαιτήσεις των οδηγών. Κάτι που σημαίνει ότι έχεις κάθε λόγο να προτιμήσεις ένα αυτοκίνητο με ανατομικά καθίσματα που σου κάνουν μασάζ, με λειτουργία θέρμανσης τριών σταδίων για τον οδηγό και τον συνοδηγό και με γυάλινη πανοραμική οροφή που μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μια οπτική απόλαυση.

Και όχι, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις για ένα αυτοκίνητο σε μία πολυτελή κατηγορία για να έχεις όλα τα παραπάνω. Αρκεί να πιάσεις το τιμόνι του νέου Opel Corsa, που κάνει την premium άνεση καθημερινή υπόθεση και στην οδήγηση.

Must-know facts: Στα πλεονεκτήματα του νέου Opel Corsa θα συμπεριλάβουμε το μεγάλο πορτμπαγκάζ, τα βολικά, ασύμμετρα πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα και φυσικά, τους οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες.

image009.jpg

#4 Σε βοηθά να μένεις connected, ακόμη και on the road

Αν θέλεις να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στον κόσμο, πού βρίσκεσαι και πώς εξελίσσεται η κάθε σου μετακίνηση, τότε χρειάζεσαι το νέο Opel Corsa. Και αυτό διότι στην πραγματικότητα, είναι ένα αυτοκίνητο που σε βοηθά να μένεις πάντα συνδεδεμένη, χάρη στα features προηγμένης συνδεσιμότητας που διαθέτει.

Από το live navigation για ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, μέχρι την ασύρματη προβολή τηλεφώνου, την ασύρματη φόρτιση κινητού και την απεριόριστη συνδεσιμότητα που μπορείς να έχεις με το MyOpel Companion App. Ναι, αυτό το όχημα είναι πολύ digital!

image011.jpg

#5 Μπορείς να το διαμορφώσεις, όπως θέλεις εσύ

Τελευταίος αλλά πολύ σημαντικός λόγος που το νέο Opel Corsa αξίζει την προσοχή σου: Μπορείς να το διαμορφώσεις με βάση το γούστο και τις ανάγκες σου, για μέγιστη απόλαυση στην οδήγηση.

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί τι χρώμα θα επιλέξεις για το νέο σου Opel Corsa ή αν χρειάζεσαι σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων; Τελικά, το θέλεις με βενζίνη, υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό; Τα πάντα εξαρτώνται από τις επιλογές σου.

image013.jpg

Αν είσαι έτοιμη να κάνεις level up στις καθημερινές μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, τότε το νέο Opel Corsa είναι ένα αυτοκίνητο που αξίζει την προσοχή σου, ένα όχημα που θα σε οδηγεί πάντα με άνεση και στυλ σε κάθε προορισμό. Με σπορ και δυναμική σχεδίαση, με νεανικό στυλ και πολλά προηγμένα features και τεχνολογίες, το μόνο που μένεις να κάνεις είναι να σκεφτείς πώς θέλεις να διαμορφώσεις το αγαπημένο σου Corsa!