6 μοναδικά καλοκαιρινά resorts της Brown Hotels για διακοπές επιπέδου με θέα το απέραντο γαλάζιο

Κατερίνα Μπούσιου
6 μοναδικά καλοκαιρινά resorts της Brown Hotels για διακοπές επιπέδου με θέα το απέραντο γαλάζιο
Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects, photographed by © Pygmalion Karatzas. This image can only be used with prior permission and/or agreement of fees with Pygmalion Karatzas Photography and/or our representatives. We assert our moral rights. PLEASE READ OUR LICENCE TERMS. ALL DIGITAL IMAGES MUST BE DESTROYED UNLESS OTHERWISE AGREED IN WRITING.

Η διαμονή σου γίνεται μία αξέχαστη εμπειρία σε έξι μοναδικούς προορισμούς τόσο κοντά στην Αθήνα όσο και στα ελληνικά νησιά. 

Δεν είναι μόνο οι φυσικές ομορφιές μίας χώρας, τα στοιχεία που ελκύουν τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες του κόσμου στις διακοπές τους. Είναι εξίσου θελκτική και η δυνατότητα μίας ξεχωριστής παροχής διακοπών που θα κάνουν αυτή τη διαμονή μία ιδιαίτερη εμπειρία που θα μείνει ως μνήμη, ανεξίτηλη στον χρόνο. Το ταίριασμα με το φυσικό κάλλος του κάθε τόπου δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό. Ας δούμε 6 τέτοιους συνδυασμούς σε έξι μοναδικά σημεία της Ελλάδας με την ποιότητα και την εγγύηση της Brown Hotels. Για ένα premium καλοκαίρι.

Δίπλα στο πέλαγος και μία ανάσα μόνο από την Αθήνα

Μόλις 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στους Αγίους Θεοδώρους, το «Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton», θα σε εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά με την αρχιτεκτονική του, η οποία έχει διακριθεί με το βραβείο ΙDA Design Αward 2022. Με μία απίστευτη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και ιδιωτικό μπαλκόνι σε κάθε ένα από τα 166 δωμάτια του ξενοδοχείου, σου δημιουργείται αμέσως η αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ένα νησί. Αυτή τη θέα τα καλοκαιρινά βράδια την απολαμβάνεις και από την ταράτσα του ξενοδοχείου, 550 τετραγωνικών μέτρων πίνοντας το ποτό σου. Την ίδια αίσθηση έχεις και από την πλευρά της παραλίας με γαλάζια σημαία, δίπλα στην πισίνα, μέρα και νύχτα. Υπάρχει παραδοσιακή ταβέρνα με ελληνικό μενού για τα γεύματα και το δείπνο σου, μπουφές, δυνατότητα για quick bites στο μπαρ της πισίνας, όπου μπορείς να απολαύσεις και το απογευματινό σου κοκτέιλ.

Στις στιγμές που θα απαρνηθείς για λίγο τη θάλασσα, υπάρχει το ευρύχωρο γυμναστήριο για να γυμναστείς και ένα επίσης βραβευμένο spa που διαθέτει 5 αίθουσες θεραπείας, σάουνα και χαμάμ για να χαλαρώσεις. Ανάμεσα στους χώρους με το υπέροχο design του ξενοδοχείου θα διακρίνεις και μία μεγάλη συνεδριακή αίθουσα, για εκείνους που θα συνδυάσουν το party του γάμου τους με ένα ειδυλιακό περιβάλλον.

Σε κοντινή απόσταση στο Λουτράκι, στο «Dave By the Beach» - μία μόλις ώρα από την Αθήνα - θα βρεθείς σε ένα ξεχωριστό εξίσου μοντέρνο και funky ξενοδοχείο. Θα απολαύσεις τη διαμονή σου και τα καλοκαιρινά σου βράδια στο rooftop, αλλά εδώ συνδυάζεται μοναδικά το βουνό και η θάλασσα που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα απόσταση. Το Λουτράκι ως μία μικρή παραθαλάσσια πόλη με μεγάλη ιστορία ως λουτρόπολη είναι ένας ιδανικός προορισμός για τα Σαββατοκύριακα.

Στην κοντινή μας Εύβοια υπάρχουν δύο επιλογές. Στην Ερέτρια το «Brown Beach Evia Island» ως all inclusive resort, βρίσκεται επίσης πάνω στην παραλία. Και εδώ έχεις επιλογές να κάνεις το μπάνιο σου ή την ηλιοθεραπεία σου στις δύο μεγάλες πισίνες. Αν έχεις παιδιά, είναι ο ιδανικός προορισμός. Εκτός από το kids room έναν πολύχρωμο παιδότοπο με επίβλεψεη παιδαγωγού, λειτουργεί ένα aqua park με νεροτσουλήθρες, μεγάλη πισίνα και ninja park.

Brown-Beach-Eretria-by-Brown-Hotels-pool-and-palm-trees-(1).jpg

Και δεν είναι μόνο για παιδιά, αλλά και για εσένα που θα θελήσεις να νιώσεις σαν παιδί. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα για water sports για ενήλικες, από το πρωί ως το απόγευμα. Το ξενοδοχείο προσφέρει αρκετές γαστρονομικές επιλογές (με πρωινό μέχρι τις 11.00) , μπουφέ για όλη την ημέρα, ενώ θα λατρέψεις το spa του ξενοδοχείου με τις ειδικές χαλαρωτικές θεραπείες και το οποίο είναι ανοιχτό από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.

MAIN-PHOTO_Brown-Beach-Eretria-By-Brown-Hotels.jpg

Οδηγώντας με αυτοκίνητο προς τη Χαλκίδα, σε μία ώρα θα βρεθείς στο «Brown Beach Chalkida» στη ξακουστή παραλία του Αγίου Μηνά που θυμίζει Κυκλάδες. Το πρώην ξενοδοχείο Pelagos με 2 παραλίες με ξαπλώστρες λίγα σκαλιά από την εντυπωσιακή πισίνα του με θέα θάλασσα, treatment rooms, poolbar, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, κids room και water sports με την υπογραφή της Blues Stories, είναι ένα παραδεισένιο περιβάλλον. Με εστιατόριο που προσφέρει μεσογειακές γεύσεις και πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 11:00 για μια ολοκληρωμένη stress free απόδραση.

Κατεβαίνουμε νοτιότερα, στα Χανιά της Κρήτης. Το «Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton» είναι ένα resort πέντε αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Σταυρός σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το αεροδρόμιο.

Isla_Brown_Chania_Main_Building.jpg

Σε αυτό το resort υπάρχουν πολλαπλές δυνατότητες, με τρεις εξωτερικές πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα σπα με τέσσερις αίθουσες θεραπείας και ένα μαγευτικό deck με ξαπλώστρες που προσφέρει πρόσβαση στη θάλασσα. Επιπλέον, το ELEÓNAS, ένα αυθεντικό κρητικό εστιατόριο και το KRĒTES - Buffet - Restaurant & Room Service προσφέρουν εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία από το à la carte μέχρι το μπουφέ, και μπορείτε να απολαύσετε πιάτα υψηλής ποιότητας σε όλα τα σημεία του καταλύματος, όπως το pool bar, το lounge bar, και το γραφικό food truck. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε κοκτέιλ με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα στο AERAS Bar, καθώς και ελαφριά σνακ δίπλα στην πισίνα στο ÍLIOS Sunny Pool Bar κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Το LITHOS - Rocky Canteen είναι ιδανικό για γρήγορα σνακ και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Άλλωστε το νησί φημίζεται για το φαγητό του, αλλά και για τους κρητικούς γάμους του. Και φυσικά όταν πρόκειται για τέτοιες εκδηλώσεις από το bachelorette πάρτι έως τη δεξίωση, η Brown Hotels θα φροντίσει, ώστε κάθε στιγμή να είναι ακριβώς, όπως την έχεις φανταστεί.

Διαθέτει σήμερα 148 premium δωμάτια, το καθένα με μπαλκόνι ή βεράντα που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή στους καταπράσινους κήπους. Τα σχέδια ανάπτυξης του ξενοδοχείου προβλέπουν ότι επιπλέον 53 δωμάτια θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις από τους επισκέπτες ως το καλοκαίρι. Δέκα λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο σας περιμένει η περίφημη παραλία του Σταυρού, βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Το ξενοδοχείο προσφέρει shuttle service για την παραλία καθημερινά.

Η αρχιτεκτονική του χώρου είναι συνυφασμένη με την κρητική γη σε χρώματα και τεχνοτροπία και έχεις πολλές επιλογές για μικρές εκδρομές και περιηγήσεις, σε μία πόλη που ούτως ή άλλως είναι φημισμένη για την ομορφιά της. Μπορείς να επιλέξεις και τη γνωστή παραλία στο Μαράθι, ή του Καλαθά και θα άξιζε να πας στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης της Κυδωνίας ή σε μοναστήρια όπως το Γουβερνέτο, η Αγία Τριάδα και σίγουρα αξίζει η επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων. Από εκεί ακόμη και ο περίπατος αξίζει τον κόπο με θέα όλον τον κόλπο των Χανιών.

Και αν ταξιδέψεις βορειότερα της Ελλάδας στην ιστορική Κέρκυρα, θα συναντήσεις το «Akron Seascape Resort» το οποίο βρίσκεται στο περίφημο Canal d'Amour. Το κανάλι του έρωτα είναι ένα χαρακτηριστικό σημείο της πόλης του νησιού το οποίο έχει και μία μικρή παραλία βραβευμένη επίσης με γαλάζια σημαία, ανάμεσα στους βράχους. Είναι ένα κλασσικό, μαγευτικό σημείο της Κέρκυρας.

Προσφέρει την απόλυτη all-inclusive καλοκαιρινή εμπειρία. Με άνετα δωμάτια και swim up σουίτες με shared pools, εστιατόριο με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα με πιάτα μεσογειακής κουζίνας, γυμναστήριο, παιδική χαρά και ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.