Η ευκολία του να ανοίγεις τη βαλίτσα μόνο μία φορά και να βρίσκεσαι αλλού κάθε μέρα

Η ευκολία του να ανοίγεις τη βαλίτσα μόνο μία φορά και να βρίσκεσαι αλλού κάθε μέρα

Η κρουαζιέρα είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα που θες αυτές τις λίγες μέρες να τις περάσεις με ηρεμία και χαλαρότητα και χωρίς πολλά πήγαινε-έλα και ξεπακεταρίσματα.

Διακοπές, αυτή είναι η μόνη λέξη που σκέφτεσαι τις τελευταίες μέρες. Ο καιρός έχει «ανοίξει» και εσύ αναζητάς απεγνωσμένα το τρίπτυχο Ήλιος-Θάλασσα-Ηρεμία. Δηλαδή, αυτά που θες να έχεις εκείνες τις ημέρες του καλοκαιριού που θα ξεφύγεις για λίγο καιρό από τη δουλειά και τις έγνοιες της καθημερινότητας. Τι επιλογές έχεις όμως; Πού θα περάσετε εσύ και οι κολλητές σου -προφανώς θα είναι και αυτές μαζί, δεν πας πουθενά χωρίς αυτές- τις πιο ωραίες και χαλαρές διακοπές;

Μην αναρωτιέσαι, σου έχουμε την ιδανική λύση που ζητάς για τις διακοπές σου και είναι η κρουαζιέρα! Ναι, όπως το ακούς. Η κρουαζιέρα είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα που θες αυτές τις λίγες μέρες να τις περάσεις με ηρεμία και χαλαρότητα και χωρίς πολλά πήγαινε-έλα και ξεπακεταρίσματα. Ένας καινούργιος προορισμός κάθε μέρα κι εσύ δεν θα έχεις κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι σου. Και κάπου εδώ εμφανίζεται η MSC Cruises για να σε πάει την πιο μεγάλη κρουαζιέρα σε προορισμούς που ούτε καν τους είχες φανταστεί. Για αυτό μην το σκέφτεσαι πολύ, πάρε τις φίλες σου, ετοιμάστε βαλίτσες και φύγατε για την πιο εξωτικές και διαφορετικές διακοπές που έχετε ζήσει, πάνω στη θάλασσα.

Κάθε μέρα και μια νέα εμπειρία

Πόσες φορές στη ζωή σου έχεις την ευκαιρία να πηγαίνεις κάθε μέρα σε διαφορετική πόλη ή ακόμη και χώρα; Λίγες, θα απαντήσουμε εμείς και μια κρουαζιέρα δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία. Ξεχωριστοί πολιτισμοί, άλλες κουλτούρες και εικόνες με λίγες ώρες διαφορά και λίγα μίλια απόσταση.

Χάρη στην MSC Cruises έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές για το πού θα ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι, από την Ιταλία μέχρι την Κέρκυρα και από τη Πορτογαλία μέχρι τη Μάλτα.

Βάλε την Ελλάδα στο πρόγραμμά σου

Εδώ που τα λέμε, καλοκαίρι δίχως να πας σε ελληνικό νησί δεν είναι καλοκαίρι. Τα γραφικά σοκάκια, οι παραλίες, το φαγητό είναι μόνο λίγα από αυτά που θα σε κάνουν να επιλέγεις ξανά και ξανά τις διακοπές σου εκεί. Για αυτό η επόμενη κρουαζιέρα σου με την MSC Cruises θα σε πάει σε αγαπημένα -ή νέα- μέρη. Ξεκινώντας από τον Πειραιά, μπορείς να επισκεφτείς γνωστά νησιά μας όπως είναι η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά και η Σαντορίνη, για να ζήσεις τις πιο ξεχωριστές διακοπές με «άρωμα» Ελλάδας, διασχίζοντας τη θάλασσα της Μεσογείου. Και πώς να τις ξεχάσεις αν «γεμίσεις» με εικόνες και τοπία σαν να βγήκαν από καρτ ποστάλ για να ξεχάσεις εντελώς τι άφησες πίσω σου και να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση;

1717141538565-546892534-image003.jpg

Η Μεσόγειος σε περιμένει

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο για το καλοκαίρι από τη Μεσόγειο; Καταγάλανες θάλασσες, γραφικές πόλεις, τεράστια ιστορία είναι λίγα από αυτά που θα γνωρίσεις σε αυτή σου την απόδραση. Σκέψου να ταξιδεύεις από τη Νάπολη στη Βαλέτα και από εκεί στη Μασσαλία. Σε μια τέτοια κρουαζιέρα της MSC Cruises, δηλαδή, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα, πρωταγωνιστές θα είναι σίγουρα οι διαφορετικοί πολιτισμοί που θα γνωρίσεις.

1717141553649-94524743-image005.jpg

Και όχι μόνο. Με την MSC Cruises έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις χώρες από την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γαλλία μέχρι την Ιταλία, τη Μάλτα και την Τυνησία. Ή να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο στο πανέμορφο Παλέρμο σαν να έχεις βγει από ιταλική ταινία, να δεις γιατί μιλάνε όλες και όλοι για τις παραλίες της Ίμπιζα και της Πάλμα, να κάνεις βόλτες στην πολύχρωμη Λισαβόνα, ακόμα και να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο μέσα από τους μεσαιωνικούς δρόμους της αρχαίας Καρχηδόνας.

Μετά από αυτά, νομίζουμε ότι ξέρουμε τι θα επιλέξεις για τις φετινές διακοπές σου. Την MSC Cruises και κάποια από τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρει για να περάσεις ένα ονειρεμένο καλοκαίρι με τις φίλες σου -στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.