To COYA Mykonos καλωσορίζει το καλοκαίρι με τα πιο δυναμικά μουσικά events ξεκινώντας από τον Ιούνιο

To COYA Mykonos καλωσορίζει το καλοκαίρι με τα πιο δυναμικά μουσικά events ξεκινώντας από τον Ιούνιο

Μαγικές βραδιές & DJsetsπου δεν πρέπει να χάσει κανείς δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα καλοκαίρι που θα μείνει αξέχαστο

Μύκονος, 1 Ιουνίου 2022 - Το καλοκαίρι έφτασε και το COYA Mykonos υπόσχεται να χαρίσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τις ιδιαίτερες γεύσεις του, καθώς και νέες μουσικές εμπειρίες και πάρτι, ξεκινώντας από τον Ιούνιο.

COYA Ritual

Το COYA Mykonos και το in-house music label COYA Music παρουσιάζουν για πρώτη φορά στη χώρα μας, το διεθνούς φήμης event, COYA Ritual κάθε Δευτέρα, ξεκινώντας από την Δευτέρα 6 Ιουνίου. Μια μοναδική μουσική εμπειρία που θα παρασύρει τους επισκέπτες του COYA σε ένα μελωδικό ταξίδι γεμάτο επιρροές από την tribal μουσική σκηνή, σε συνδυασμό με μελωδική techno και νοτιοαμερικανικές επιρροές. Κάθε εβδομάδα, οι resident DJs του COYA Music από όλο τον κόσμο μαζί με διεθνείς guest DJs θα περάσουν το κατώφλι του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού, με απώτερο στόχο… να μεταφέρουν τους επισκέπτες του COYA σε μια μαγική διάσταση με έντονη μουσική, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Το DJ line up του COYA Ritual, για τον Ιούνιο, περιλαμβάνει τους:

6 Ιουνίου | Pippi Ciez

13 Ιουνίου | Raw Main

20 Ιουνίου | Bross

27 Ιουνίου | DSF

La Noche Blanca

Το νησί των ανέμων «ντύνεται» στα λευκά και υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν, το δημοφιλές διεθνές πάρτι La Noche Blanca! Το καλοκαιρινό θεματικό πάρτι, από ετήσιο γίνεται μηνιαίο, και η αρχή θα γίνει στις 30 Ιουνίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επιλέξουν το πιο εντυπωσιακό λευκό glam outfit τους και να αφεθούν στους ήχους των resident DJs του COYA Music.

COYA June 2

Για τον Ιούλιο, το πάρτι La Noche Blanca θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου, ενώ για τον Αύγουστο την Πέμπτη 11 Αυγούστου.

Καθημερινά live DJ sets

Το In-house music label COYA Music φέρνει στη Μύκονο μερικούς από τους καλύτερους resident DJs του COYA παγκοσμίως, οι οποίοι θα καταφθάσουν στο νησί των ανέμων με σκοπό να παρασύρουν το κοινό με τα διάσημα beats και τη μοναδική ενέργειά τους. Τον Ιούνιο, τα decks αναλαμβάνουν ο DJ NSI από το Dubai και το Abu Dhabi και ο resident DJ Seva από το Mayfair και το City.

COYA June 3

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου και του Pisco Bar

Δευτέρα – Κυριακή: 7:30μμ – 03:00πμ (η κουζίνα κλείνει 01:30πμ)

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Οδός Μαλαματένιας, Ματογιάννια, 84600 Μύκονος

Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com

Τηλέφωνο: +30 2289 022515

PR inquiries: pr@f-design.gr

Ακολουθήστε μας

Instagram: @CoyaMykonos

Facebook: @CoyaMykonos

Ιστοσελίδα: www.coyarestaurant.com