Καλοκαιρινές βραδιές στις αυλές των TGI Fridays™: Αυτό σημαίνει summer experience στην πόλη!

Καλοκαιρινές βραδιές στις αυλές των TGI Fridays™: Αυτό σημαίνει summer experience στην πόλη!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι χρειάζεται να περιλαμβάνει μία ζεστή βραδιά του καλοκαιριού, για να μετατραπεί σε μία δροσερή εμπειρία, η οποία θα κάνει την πόλη να μοιάζει με νησί; Αν το καλοσκεφτείς, ειδικότερα τις μέρες που ο υδράργυρος βρίσκεται στο «κόκκινο», αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη είναι μερικές αφορμές για να εγκαταλείψεις την άνεση του σπιτιού σου, να συναντήσεις την παρέα σου και να απολαύσετε μαζί ατελείωτες συζητήσεις, δροσιστικά κοκτέιλ και λαχταριστές γεύσεις, που σας «ταξιδεύουν» σε μέρη εξωτικά.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να ζήσεις μία άκρως καλοκαιρινή εμπειρία, η οποία θα σε βοηθήσει, έστω και νοητά, να δραπετεύσεις από την Αθήνα και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας; Κι όμως, η απάντηση είναι απλή και κρύβεται στις καταπράσινες «οάσεις» δροσιάς που υπάρχουν μέσα στην πόλη μας. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τις ανακαλύψεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο μέρος όπου ακόμη και η πιο κοινότυπη Δευτέρα μοιάζει με μία συναρπαστική Παρασκευή, δηλαδή στα TGI Fridays™.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους, που αξίζει να επισκεφθείς σύντομα το αγαπημένο σου στέκι, ώστε να κάνεις Explore The Fridays™ Summer Experience μαζί με την παρέα ή το ταίρι σου, την πιο καλοκαιρινή πλευρά της απόλαυσης!

tgi1.jpg

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την απόλαυση που σου προσφέρει η παρέα των κολλητών σου, σε συνδυασμό με μερικές γουλιές από ένα δροσιστικό κοκτέιλ, φτιαγμένο από έναν έμπειρο bartender, ο οποίος ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι. Και ένας τέτοιος bartender σε προσκαλεί στο The Fridays Cocktail™ Experience, για να σου συστήσει πρωτότυπα, ευρηματικά κοκτέιλ, όπως το νέο Tropical Island με Αbsolut Vodka, Beefeater London Dry Gin, passion fruit , φρέσκο χυμό λεμονιού και lime ή το Bahama Mama με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu® και λικέρ μπανάνας. Μια γουλιά και έχεις ταξιδέψει ήδη στις ακτές της Καραϊβικής.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πάντα και οι κλασικές επιλογές που έχουμε αγαπήσει, όπως το διάσημο tiki cocktail Zombie με Havana Club Añejo 3 Años, το Fresh Lynchburg Lemonade με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey, το Englishman in New York, καθώς και η signature Fridays™ Classic Margarita σε μια frozen εκδοχή με γεύση lime, φράουλα ή μάνγκο.

tgi2.jpg

Η cocktailing εμπειρία για να ολοκληρωθεί σωστά, θα πρέπει να συνοδεύεται από τις κατάλληλες γεύσεις. Συγκεκριμένα, πιάτα που σε εμπνέουν να «ταξιδεύεις» νοητά σε μέρη που δεν έχεις επισκεφθεί, αλλά λαχταράς να γνωρίσεις από κοντά. Επέλεξε ανάμεσα σε μοναδικές finger food επιλογές του The Fridays™ Bar Food Experience.

Τραγανά Chili Nachos με Chili Con Carne, λιωμένη Queso Cheese sauce, αυθεντικό Pico de Gallo και sour cream sauce. Τις «εκρηκτικές» γαρίδες πανέ Dynamite Shrimps, με δροσιστικό Pineapple Pico de Gallo και ελαφρώς πικάντικη Boom Boom sauce, καθώς και τα πεντανόστιμα Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites, τραγανές, πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού επικαλυμμένες με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey.

tgi3.jpg

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ανακαλύψεις το Fridays™ Summer Experience, μπορείς να επιλέξεις μία από τις μοναδικές αυλές των καταστημάτων TGI Fridays™, εκεί όπου κάθε μέρα είναι μία γιορτινή Παρασκευή. Τι θα έλεγες να έδινες σήμερα ραντεβού στα TGI Fridays™ της Κηφισιάς ή της Γλυφάδας, στην «κρυμμένη» αυλή των Αμπελοκήπων ή στον εκπληκτικό χώρο στον Φλοίσβο με θέα στο απέραντο μπλε; Εναλλακτικά, αν επιθυμείς μία πιο urban ατμόσφαιρα, μπορείς να περάσεις την καλοκαιρινή βραδιά σου στα καταστήματα που βρίσκονται στο Κολωνάκι και την Καπνικαρέα. Η επιλογή είναι δική σου. Όποιον προορισμό και αν επιλέξεις όμως, το σίγουρο είναι πως θα περάσεις μία αξέχαστη και αναζωογονητική βραδιά!

Ακολούθησε τα TGI Fridays™ στο Facebook, το Instagram και το YouTube.