ΜΟΝΚΕΥ 47: Το αγαπημένο super-premium gin μας οδήγησε σε μία απολαυστική περιήγηση στον Μέλανα Δρυμό

ΜΟΝΚΕΥ 47: Το αγαπημένο super-premium gin μας οδήγησε σε μία απολαυστική περιήγηση στον Μέλανα Δρυμό

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που αναζητούμε διαρκώς αφορμές και συναρπαστικές εμπειρίες, για να δραπετεύουμε νοητά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Είτε πρόκειται για μία σύντομη εξόρμηση σε κάποιο «παραμυθένιο» μέρος της πόλης, είτε για μία after work συνάντηση με τις κολλητές μας και τη γεύση του αγαπημένου μας premium gin, εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να πατήσουμε ένα σύντομο «pause» στο δραστήριο πρόγραμμά μας και να αφεθούμε σε ένα απολαυστικό «ταξίδι» που παρασύρει τις αισθήσεις μας και μας επιτρέπει να χαλαρώνουμε.

Μία από αυτές τις μαγικές εμπειρίες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον ιδιαίτερο πολυχώρο Pirée, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος, εμπνευσμένο από τoν κατάφυτο Μέλανα Δρυμό. Όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή βραδιά, η οποία είναι σίγουρο πως θα τους μείνει αξέχαστη, αφού το «The Monkey Wunderbar» είχε ό,τι απαιτεί μία καλοκαιρινή βραδιά, για να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας: Εκλεκτούς καλεσμένους, μοναδικές εκπλήξεις και τη γεύση του αγαπημένου super premium gin, Monkey 47.

Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν το άκρως εντυπωσιακό σκηνικό που διαμορφώθηκε στο Pirée, το οποίο προσκαλούσε τους καλεσμένους σε ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στο Schwarzwald της Γερμανίας, εκεί που γεννήθηκε το αγαπημένο μας gin. H εκκεντρική «Lady Bollenhut», φορώντας το εντυπωσιακό κρινολίνο της, ήταν εκείνη που υποδέχθηκε τους καλεσμένους, προσφέροντάς τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet, λίγο προτού εκείνοι κάνουν το πρώτο τους βήμα μέσα σε μια ονειρική διαδρομή, γεμάτη εκπλήξεις, μέσα στο σκοτεινό δάσος.

monkey1.jpg

Η βραδιά συνεχίστηκε εξίσου απολαυστικά, αφού οι έμπειροι bartenders του «The Monkey Wunderbar» μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey 47, μέσα από τρεις λαχταριστές επιλογές και συγκεκριμένα, το «Monkey and tonic», το «Mai monkey» και το «Monkey’s knees».

monkey2.jpg

Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το «Monkey shot», το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού! Όσο για τους πιο τολμηρούς, μία αινιγματική fortune-teller ήταν καλά κρυμμένη στο μυστικό bar του χώρου και υποδεχόταν τους καλεσμένους «προβλέποντας» τις γευστικές προτιμήσεις τους και προτείνοντάς τους το ιδανικό Monkey 47 cocktail, σύμφωνα με τα γούστα τους.

monkey3.jpg

Η βραδιά «απογειώθηκε» με ένα aerial performance από χορευτές, εξαιρετικούς καλλιτέχνες που είχαν πάρει τη μορφή εξωτικών πτηνών. Το performance «μαγνήτισε» τα βλέμματα των προσκεκλημένων, ενώ ακολούθησε η εμφάνιση των «Tenorman and friends», οι οποίοι με τις μοναδικές μελωδίες τους, ξεσήκωσαν το κοινό.

monkey4.jpg

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν η Έρρικα Μπίγιου, ο Δημήτρης Γαλάνης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Στέφανος Δημουλάς, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Δημήτρης Μαστρόκαλος (MI-RO), η Ειρήνη Φαναριώτη, η Υβόννη Ντόστα, η Μαρίνα Κουταρέλλη, η Λία Μπαρόλα, ο Κωνσταντίνος Τέγος, και πολλοί άλλοι.

monkey5.jpg

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το handcrafted gin Monkey 47, συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχάρια και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικών του!

monkey-11.jpg