Ένα μαγικό τετραήμερο στην Tomorrowland Winter 2023 με τους Natasha Kay, Fipster και Dat Lilly

Ένα μαγικό τετραήμερο στην Tomorrowland Winter 2023 με τους Natasha Kay, Fipster και Dat Lilly

Αυτήν τη φορά το φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στις γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα, στο θέρετρο Alpe D’Huez, σε ένα λευκό τοπίο που «κόβει» την ανάσα.

To Vuse ταξίδεψε στις Άλπεις με τρεις αγαπημένους creators, στα πιο δυνατά, μουσικά vibes του αύριο, εκεί που όλα είναι πιθανά.

Για μία ακόμη φορά, από τις 21 ως και τις 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ, το διάσημο Tomorrowland Winter, εκεί που συναντιούνται όλοι εκείνοι που ακολουθούν τις νέες μουσικές τάσεις και ξέρουν να απολαμβάνουν μαγικές εμπειρίες με όλες τις αισθήσεις τους.

Αυτήν τη φορά το φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στις γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα, στο θέρετρο Alpe D’Huez, σε ένα λευκό τοπίο που «κόβει» την ανάσα. Tomorrowlanders από όλο τον κόσμο, μαζί με τους δικούς μας Dat Lilly, Natasha Kay και Fipster, χόρεψαν δίχως αύριο στην κορυφή των Άλπεων, στους ρυθμούς των μεγαλύτερων DJs της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

vuse2.jpg

Tα shows ξεκινούσαν νωρίς μέσα στη μέρα και τα εντυπωσιακά stages διαδέχονταν το ένα το άλλο. Το Vuse, αφιερωμένο σε όλους εκείνους που κάνουν τη ζωή μας πιο ξεχωριστή, έντονη, απολαυστική και πολύχρωμη, δεν γινόταν να μην βρίσκεται first row σε κάθε συναυλία, η οποία δημιουργεί τις μουσικές τάσεις του μέλλοντος και δίνει τον ρυθμό των δονήσεων που θα έχουν τα αυριανά πάρτι.

vuse3.jpg

Η δική μας παρέα τριγυρνούσε με ενθουσιασμό στους χώρους του φεστιβάλ, μεταφέροντας διαρκώς τον παλμό της Tomorrowland Winter. Μπροστά στα stages των Afrojack, Amelie Lens, Axwell, Martin Garrix, Ofenbach, Steve Angello και Steve Aoki, η Dat Lilly, η Natasha Kay και ο Fipster έζησαν από πρώτο χέρι τη μαγεία αυτής της μεγάλης γιορτής και έγιναν μία παρέα με χιλιάδες Tomorrowlanders από όλο τον κόσμο.

Vuse4.jpg

Ανερχόμενα ονόματα, όπως οι Anamē, B Jones, Henri PFR, James Hype, ανέβηκαν στα decks και «απογείωσαν» την ατμόσφαιρα, χαρίζοντας στο κοινό τους ξέφρενες στιγμές, με μουσικές δημιουργημένες για εκείνους που βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, που ξέρουν να κατακτούν, που αγαπούν να δοκιμάζουν, να ρισκάρουν, να πετυχαίνουν και να ζουν με όλη την έντασή τους.

Vuse5.jpg

Τελικά, το Vuse ξέρει να μας ταξιδεύει και το έκανε για ακόμα μία φορά μέσα από τα μάτια τριών από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς, οι οποίοι για τέσσερις ημέρες μας άνοιξαν τις πόρτες σε ένα μαγικό και υπέροχο μουσικό κόσμο, εκεί όπου κάθε δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα μπορεί να εκφραστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Vuse6.jpg

Αν είσαι ένας περιηγητής της πόλης, αν αγαπάς την urban φιλοσοφία, τρελαίνεσαι με την ηλεκτρονική μουσική, έχεις αδέσμευτη φαντασία, βρίσκεται στα καλύτερα parties και δίνεις χώρο πάντα στο απρόβλεπτο και τη δημιουργία, ακολούθησε το Vuse στο Instagram και απόλαυσε μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού Tomorrowland, μέσα από τα μάτια των Natasha Kay, Dat Lilly και Fipster.

Άσε τη μαγεία να σε παρασύρει και ανακάλυψε τον τρόπο να γίνεται η κάθε μέρα μία χρωματιστή και εκρηκτική εμπειρία. Άλλωστε, η μουσική δεν σταματά ποτέ και το Vuse είναι εδώ να σου το θυμίζει με κάθε τρόπο!