Κερδίστε τα must εργαλεία styling για τα μαλλιά σας από τη Remington!

Κερδίστε τα must εργαλεία styling για τα μαλλιά σας από τη Remington!

Το να δημιουργήσετε το χτένισμα που θέλετε είναι ζήτημα... εργαλείου! Η Remington, κορυφαία εταιρεία στο χώρο του styling, σας κάνει το πιο τέλειο δώρο για τις γιορτές: μπείτε στον διαγωνισμό μας και κερδίστε 5 Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ με 2 Turbo Fans και 5 Stylist Multi Style Ισιωτικό για μπούκλες με μοναδικές πλάκες εναλλασσόμενου μεγέθους με τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ίσιο στυλ, το μέγεθος της μπούκλας - χαλαρή ή σφιχτή και κυματιστά μαλλιά, ευκολότερα από ποτέ!

Το νέο Σεσουάρ Stylist Turbo 220 , έχει 2200w τα οποία αποδίδονται στα 2 Turbo Fans, Τεχνολογία Ιόντων, 3 επιλογές θερμοκρασίας, 2 επιλογές ταχύτητας και επιλογή Turbo, θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα που θα σας καταπλήξει. Παράλληλα με επιλογή στο Στόμιο ή τη Φισούνα, οι δυνατότητές σας για ακόμα περισσότερα στυλ πολλαπλασιάζονται!

Όσο για το, επίσης νέο, Stylist Multi Style, διαθέτει 3 ρυθμίσεις ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά στυλ με μία μόνο συσκεύη! Οι 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας στην πλάκα σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής από 150° έως 210° C , ενώ η επίστρωση Advanced Ceramic προσφέρει μεγαλύτερη προστασία- μέσα σε 30'' είναι έτοιμο για χρήση και εσείς με τις πιο απλές κινήσεις θα έχετε σε χρόνο dt το χτένισμα που επιθυμείτε!

Και τα δώρα δε σταματούν εδώ: μπείτε στο www.rhb.gr και εκμεταλλευτείτε την ειδική έκπτωση 20% για τις Αγορές σας! Κωδικός Κουπονιού: RH@QUEEN


Ισχύς Προσφοράς : 10/12/2014 – 10/01/2015

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ QUEEN ΕΛΗΞΕ!!