ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πρόσκληση σε δείπνο με την συγγραφέα Victoria Hislop!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Πρόσκληση σε δείπνο με την συγγραφέα Victoria Hislop!

Η Victoria Hislop προσκαλεί τρεις τυχερές να δειπνήσουν μαζί της στο εστιατόριο Cookoovaya και τους κάνει δώρο τη συλλεκτική έκδοση του νέου της βιβλίου οι Καρτ Ποστάλ, το οποίο θα είναι υπογεγραμμένο από την ίδια!
Η βραβευμένη συγγραφέας του βιβλίου «Το Νησί», η οποία λάτρεψε την Ελλάδα και εμπνεύστηκε από τη χώρα μας, έρχεται στην Αθήνα και το QUEEN.GR σας δίνει την ευκαιρία να τη συναντήσετε.

Αν αγαπήσατε τα προηγούμενα βιβλία της και θέλετε να τη γνωρίσετε από κοντά, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο γεύμα μαζί της, τότε πρέπει να σπεύσετε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του QUEEN.GR που θα λάβει χώρα από τις από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα κερδίσουν ένα δείπνο με τη σε ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια, το Cookoovaya, στις 8 το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου καθώς και από μια συλλεκτική έκδοση του νέου της βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα στις 26 Οκτωβρίου και θα έχει την υπογραφή της!

«Ένα αχόρταγο ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα»

Μετά «Το Νησί», που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την ιστορία της Σπιναλόγκας, η Hislop επιστρέφει για να υμνήσει τη χώρα μας με το νέο της βιβλίο Καρτ Ποστάλ το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στην Αγγλία έφτασε αμέσως «στο Top 5» της λίστας best seller των «Sunday Times»!

Όπως έγραψε η «Sunday Mirror», οι «Καρτ Ποστάλ» αποτελούν ένα «αχόρταγο ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα» και σύμφωνα με το περιοδικό της βρετανικής εφημερίδας «Sunday Express», «οι ευφάνταστες και σαγηνευτικές ιστορίες της Χίσλοπ ζωγραφίζουν έναν αξιόλογο πίνακα της Ελλάδας... τόσο πρωτότυπο και εκπληκτικό που... σε αιχμαλωτίζει!»
Αν, λοιπόν, λατρέψατε τα προηγούμενα βιβλία της και θέλετε να τη γνωρίσετε από κοντά, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο γεύμα μαζί της, τότε από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου, πρέπει να σπεύσετε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του QUEEN.GR!

Η Hislop και οι «Καρτ Ποστάλ» που θα σας «ταξιδέψουν»

Μετά από σειρά ταξιδιών σε πόλεις και νησιά στην Ελλάδα, η Victoria Hislop, η οποία μετά «Το Νησί» αναδείχτηκε κορυφαία πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας στα «British Book Awards», συνέλεξε ιστορίες, θρύλους και παλιά μυστικά και έχτισε ένα νέο βιβλίο για τους ανθρώπους, το παρελθόν και τον έρωτα.
Κάθε κεφάλαιο των Καρτ Ποστάλ συνοδεύεται, μάλιστα, από αυθεντικές φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που κάνουν τη αφήγηση ακόμη πιο ζωντανή αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του αναγνώστη.

Η υπόθεση του βιβλίου

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα «Α» αντί για υπογραφή.
Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως, το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει. Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φθάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της Οδύσσειας και ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική ενίοτε σκοτεινή, η ιστορία του «Α» ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

Το νέο μυθιστόρημα της Victoria Hislop,Οι Καρτ Ποστάλ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ανακαλύψτε το!