Κέρδισε τα νέα προϊόντα της NIVEA και «σώσε» την επιδερμίδα και τα καλοκαιρινά σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε τα νέα προϊόντα της NIVEA και «σώσε» την επιδερμίδα και τα καλοκαιρινά σου!

Πόσες φορές έχεις φύγει από το σπίτι σου χωρίς να βάλεις αντηλιακό επειδή φοβάσαι τους λεκέδες στα ρούχα σου; Και σε πόσες ακόμη περιπτώσεις έχεις, πράγματι, βρεθεί στην άβολη θέση να διαπιστώσεις ότι το αγαπημένο σου outfit για την παραλία έχει καταστραφεί εξαιτίας του αντηλιακού, ακόμα και μετά το πλύσιμο;

Ναι, γνωρίζεις καλά ότι η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού, ειδικά το Καλοκαίρι, αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας σου και της ομορφιάς σου. Ωστόσο, κάθε φορά δυσανασχετείς και δεν το «ρισκάρεις», φοβούμενη ότι θα δεις τα ρούχα σου να γεμίζουν από αντιαισθητικά σημάδια!

Ευτυχώς, αυτό το Καλοκαίρι, μπορείς να «σώσεις» τα καλοκαιρινά σου και την ίδια ώρα να αφεθείς με προστασία στο… ζεστό χάδι του ήλιου. Ναι, χάρη στη νέα παγκόσμια καινοτομία από το NIVEA Sun, οι λεκέδες αντηλιακού αφαιρούνται εύκολα κατά το πλύσιμο. Έτσι δεν έχεις άλλες δικαιολογίες για να μη βάζεις το αντιηλιακό σου.

Επειδή εμείς ενθουσιασθήκαμε με όλα τα προϊόντα NIVEA Sun Protect & Moisture, αποφασίσαμε να στα κάνουμε δώρο για να δεις κι εσύ ότι για πρώτη φορά, μπορείς πραγματικά να έχεις αντηλιακή προστασία και κατά των λεκέδων!

Αν θέλεις να κερδίσεις τα προϊόντα NIVEA Sun, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα, από τις 6 έως και τις 13 Ιουνίου! Ίσως είσαι εσύ μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ της νέας και μοναδικής αντηλιακής σειράς προϊόντων της NIVEA. Πιο αναλυτικά, η κάθε τυχερή θα παραλάβει: Το Nivea Sun Lotion SPF30 200ml, το Nivea Sun Spray SPF20 200ml, το Nivea Sun Kids Trigger Spray SPF50+ 300 ml, την κρέμα προσώπου Nivea Sun Face Cream Anti-Age SPF50+ 50ml και μια NIVEA beach ball σε μπλε χρώμα!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και πες -επιτέλους- «αντίο» στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα σου! Ήρθε η ώρα να «σώσεις» τα καλοκαιρινά σου και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ