Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μοναδικά δώρα από την ταινία «Το Κόκκινο Σπουργίτι»!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μοναδικά δώρα  από την ταινία «Το Κόκκινο Σπουργίτι»!

Αν είσαι λάτρης των θρίλερ και των ταινιών με μεγάλη ένταση, τα νέα είναι καλά: Η πολυαναμενόμενη ταινία «Το Κόκκινο Σπουργίτι» (Red Sparrow) έρχεται στους κινηματογράφους με την Τζένιφερ Λόρενς σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί πολύ. Υποδυόμενη την Ντομινίκα Εγκόροβα, μία γυναίκα με φονική σαγήνη ρίχνεται σε μία αριστοτεχνική μάχη αποπλάνησης και παραπλάνησης! Κάπως έτσι τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται από μία πρίμα μπαλαρίνα σε μία νέα στρατιώτη της σχολής «Σπουργίτι»! Πρόκειται για μία μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Η Ντομίνικα καταφέρνει να ξεχωρίσει και γίνεται η πιο επικίνδυνη στρατιώτης της σχολής… Τι είναι ικανή να κάνει;

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακαλύψεις στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η ημέρα του Μαρτίου, παρακολουθώντας το συναρπαστικό έργο που έρχεται από την ODEON. Μέχρι τότε μπορείς να πάρεις μία γεύση από το τρέιλερ, αλλά και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα εμπνευσμένα από την ταινία!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα από τις 23 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Αν βρίσκεσαι ανάμεσα στις τυχερές νικήτριες θα κερδίσεις ένα από τα παρακάτω δώρα:

  • Πέντε νικήτριες κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τη μεγάλη πρεμιέρα* που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 28/02 στο Odeon Opera (Ακαδημίας 57, Αθήνα ΤΚ 10679)
  • Τέσσερις νικήτριες κερδίζουν από ένα πορτοφόλι και ένα Clip-on Phone Lens
  • Τρεις νικήτριες κερδίζουν από ένα φούτερ
  • Μία νικήτρια κερδίζει μία τσάντα ώμου

*Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα θα σταλούν μεμονωμένα στου νικητές των προσκλήσεων

RED SPARROW poster

Δες το τρέιλερ εδώ: