Κερδίστε προϊόντα από το Μακεδονικό Ταχίνι και τον Μακεδονικό Χαλβά!

Κερδίστε προϊόντα από το Μακεδονικό Ταχίνι και τον Μακεδονικό Χαλβά!

Κατά την περίοδο της Σαρακοστής, η αποχή από την κατανάλωση τροφίμων ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά, δημιουργεί την ανάγκη ένταξης τροφών με μεγάλη θρεπτική αξία στο διαιτολόγιό μας, ώστε να λαμβάνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε και να μην εξασθενεί ο οργανισμός μας.

Το Μακεδονικό Ταχίνι και ο Μακεδονικός Χαλβάς μας δίνουν τη λύση καθώς αποτελούν διατροφικούς θησαυρούς, γεμάτους με θρεπτικά συστατικά που θωρακίζουν τον οργανισμό μας όχι μόνο την περίοδο της Σαρακοστής αλλά και κάθε μέρα!

Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι 100% αλεσμένο σουσάμι με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιο σε μαγνήσιο, ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνες, κάλιο και ψευδάργυρο που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μαγγάνιο και σελήνιο που προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση, κερδίζει δικαίως τον τίτλο του «διατροφικού θησαυρού» και πρέπει να έχει σταθερή θέση στην καθημερινή μας διατροφή, τόσο κατά τη διάρκεια της νηστείας, όσο και όλο τον χρόνο.

Παράλληλα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει με τον πιο θρεπτικό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας, προσφέροντας τη δύναμη και ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας! Ένα υγιεινό και θρεπτικό «energy boost» που αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Ε.

Διάβασε τη συνέχεια στο sarakosti.gr