Διαγωνισμός Healthy Life Festival: Κερδίστε 100 διπλές προσκλήσεις

Διαγωνισμός Healthy Life Festival: Κερδίστε 100 διπλές προσκλήσεις

Το Queen.gr σε στέλνει στο Healthy Life Festival

Από 20 έως και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι, το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, των Αρωματικών φυτών και των Αιθέριων ελαίων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού και Ιαματικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά, μεθόδους φυσικής αναζωογόνησης, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates, extreme sports και πολεμικές τέχνες.

Το Healthy Life Festival διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου, όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις το παρών στο φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από την Παρασκευή 20/4 έως την Κυριακή 22/4 (ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00) στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. 100 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση.

Καλή επιτυχία.