Κέρδισε τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα smartphones από την Alcatel!

Κέρδισε τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα smartphones από την Alcatel!

Αναζητάς το ιδανικό κινητό; Ανακαλύψαμε τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της αγοράς και σου δίνουμε τη δυνατότητα να τα διεκδικήσεις. Ακολουθούν οι δύο κορυφαίες επιλογές που ξεχωρίσαμε και μπορείς να κερδίζεις απλώς λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό!

Alcatel 3X: Το πιο στυλάτο κινητό για εσένα που αναζητάς μία καλύτερη εμπειρία εικόνας και βίντεο

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου σειρές ακόμα και στις διακοπές σου από την οθόνη του κινητού σου. Η νέα αναλογία οθόνης 18:9 του Alcatel 3Χ θα σου χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία θέασης, για να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου βίντεο ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα, το κομψό και στυλάτο smartphone σου γίνει την ευκαιρία να βγάζεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες για κρατάς για πάντα τις αναμνήσεις σου ζωντανές. Με την διπλή κάμερα 13MP με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αποτυπώσεις την ομορφιά των ειδυλλιακών τοπίων, όπου και αν επιλέξεις να πας!

na pas

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Alcatel μπορείς να βρεις εδώ.

Alcatel 5: Το ιδανικό κινητό για εσένα που θέλεις να μαθαίνεις πρώτη τι συμβαίνει στα social media!

Το ολοκαίνουριο Alcatel 5 διαθέτει μία απεριόριστη οθόνη 18:9 για εσένα που θέλεις μία εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία θέασης. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για κάθε χρήστη των social media, που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στο Instagram και στο Snapchat, να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις και να ξεχωρίζει για το στυλ του! Αν λοιπόν είσαι «πάντα συνδεδεμένη» αυτό είναι το ιδανικό smartphone για εσένα!

Το καλύτερο; Θα σου δώσει τη δυνατότητα να βγάλεις αψεγάδιαστες groupfie, στις οποίες χωρούν όλες σου οι φίλες! Η τέλεια φωτογραφία μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στη διπλή μπροστινή κάμερα με LED φλας, που αναγνωρίζει εάν θέλεις να τραβήξεις μία κλασική selfie ή μία groupfie και αυτόματα ρυθμίζεται σε υπερευρυγώνια λήψη 120° όταν ανιχνεύσει πάνω από δύο πρόσωπα. Έτσι, καμία φίλη σου δεν θα μείνει παραπονεμένη, γιατί όλες χωράνε στο πλάνο!

plano

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Alcatel 5 μπορείς να βρεις εδώ.

Πώς θα κερδίζεις κάποιο από τα παραπάνω κινητά;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 28 Ιουνίου. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και αν είσαι ανάμεσα στις τυχερές μπορείς να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα παρακάτω smartphones:

- Alcatel 5 (Δύο κινητά)

- Alcatel 3X (Δύο κινητά)

Καλή επιτυχία!