«Το χαμόγελο του δράκου»: Κέρδισε αντίτυπα και καμβάδες με το εξώφυλλο του βιβλίου!

«Το χαμόγελο του δράκου»: Κέρδισε αντίτυπα και καμβάδες με το εξώφυλλο του βιβλίου!

To queen.gr, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη «Το χαμόγελο του δράκου» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, χαρίζει δώρα στις αναγνώστριες του. Η συγγραφέας, με περισσότερες από 1.500.00 πωλήσεις, επέστρεψε με ένα λυρικό μυθιστόρημα για την αέναη αναμέτρηση μάνας - κόρης και τον προδότη έρωτα, αυτόν που διαλέγουμε εμείς.

«Το χαμόγελο του δράκου» είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλους εμάς που «φτάσαμε στην άκρη του γκρεμού, μόνο και μόνο για ν’ απολαύσουμε τη θέα» όπως αναφέρει ποιητικά στο οπισθόφυλλο. Πίσω από το «Χαμόγελο» και τις λέξεις του, κρύβονται, ή καλύτερα φανερώνονται, άνθρωποι σαν εσένα και εμένα, που έρχονται μέρα τη μέρα αντιμέτωποι με φόβους, αδιέξοδα, ευτράπελα, συγκινήσεις, λύπες, με το μεγαλείο της ίδιας της ζωής. Πράγματα μαγικά και καθημερινά ταυτόχρονα, που μόνο μία ψυχογράφος με την πένα της Αλκυόνης Παπαδάκη θα μπορούσε να αποτυπώσει σε λέξεις.

Τι περιμένεις; Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας που ξεκινάει από τις 5 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου και μπορεί να είσαι μία από τις τρεις τυχερές αναγνώστριες, που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το χαμόγελο του δράκου» και από έναν υπέροχο καμβά με το σχέδιο του εξώφυλλου του.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και… Καλή τύχη!

*Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού.