Κέρδισε μοναδικά δώρα Smashbox!

Κέρδισε μοναδικά δώρα Smashbox!

Πώς θα πετύχεις το απόλυτο γιορτινό μακιγιάζ; Ανακαλύψαμε το «μυστικό» για να ξεχωρίσεις τα Χριστούγεννα και σου το κάνουμε δώρο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram.

Η Smashbox συνεργάζεται με την καλλιτέχνη Jen Stark, από το L.A και μαζί δημιουργούν μία exclusive συλλογή μαγευτικών δώρων, που περιέχει υπέροχα best-sellers του αγαπημένου μας brand και μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά γιορτινά μακιγιάζ! Το καλύτερο είναι πως κάθε σετ είναι ήδη έτοιμο για δώρο σε μαγευτική συσκευασία, με τα χαρακτηριστικά σχέδια της Jen!

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας στο Instagram του @queen.gr που διαρκεί από τις 13 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Αν είσαι ανάμεσα στις οκτώ τυχερές θα κερδίσεις την Contour + Spotlight Palette, την παλέτα που περιέχει μία ευρεία γκάμα σκιών, σε χάλκινες και φωτεινές αποχρώσεις ή το Artist Brush Set, τη μοναδική συλλογή πινέλων που διαθέτει υψηλής τεχνολογίας συνθετικές ίνες, παρέχοντας άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ!

Τι πρέπει να κάνεις; Απλώς να ακολουθήσεις τους Instagram λογαριασμούς @queen.gr και @smashboxcosmetics και να κάνεις mention 2 φίλες σου.

Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή τύχη!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/BrUzl2do-jV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading