Κέρδισε πλούσιες δωροεπιταγές από τα Bread Factory!

Κέρδισε πλούσιες δωροεπιταγές από τα Bread Factory!

Τα Χριστούγεννα είναι με διαφορά η πιο αισιόδοξη περίοδος του χρόνου! Οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι από τη γιορτινή λάμψη, τα χαμόγελα στα πρόσωπα των γύρω, μας γεμίζουν ζεστασιά και επιτέλους, βρίσκουμε λίγο χρόνο για να συναντηθούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Η μία επίσκεψη λοιπόν διαδέχεται την άλλη. Πότε ανοίγουμε εμείς το σπιτικό μας υποδεχόμενοι τους άλλους και πότε οι άλλοι εμάς στο δικό τους. Ακριβώς επειδή οι «ευχάριστες» υποχρεώσεις είναι πολλές, δυστυχώς όλο και κάποιο εορταστικό «πακέτο» θα ξεχάσουμε ή θα αφήσουμε για τελευταία στιγμή… όταν όλα τα καταστήματα θα έχουνε κλείσει. Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Να έχεις υποστεί την πολύωρη προετοιμασία για το τέλειο ρεβεγιόν και να αντιλαμβάνεσαι λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι πως έχεις ξεμείνει από μελομακάρονα ή πως αμέλησες να πας μέχρι την κάβα για κάποιες προσθήκες στο μπαρ.

bar

Αναμφίβολα, είναι αρκετά άβολο να εμφανίζεσαι στο κατώφλι ενός σπιτιού με άδεια χέρια, τόσο άβολο, όσο το να μην διαθέτεις όλα τα απαραίτητα για το πολλά υποσχόμενο «σπιτικό» ρεβεγιόν που ετοιμάζεις! Αν κοιτώντας το ρολόι σε πιάνει πανικός γιατί σκέφτεσαι πως όλα τα μαγαζιά θα είναι εδώ και ώρα κλειστά, να ξέρεις πως υπάρχουν πέντε μέρη στην Αθήνα που «σώζουν» την πιο δύσκολη κατάσταση ακόμη και την τελευταία στιγμή. Τα Bread Factory, με πέντε διαφορετικά καταστήματα σε κάθε κεντρική γωνιά της Αθήνας, Πειραιά, Περιστέρι, Ασπρόπυργο, Χολαργό, Μοσχάτο, είναι 24 ώρες στη διάθεσή σου, προσφέροντας μία τεράστια ποικιλία από ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

agorasss

Στους διαδρόμους και τις βιτρίνες του, υπάρχουν όλες οι επιλογές που θα σε ανακηρύξουν στην καλύτερη οικοδέσποινα ή καλεσμένη για τις φετινές γιορτές. Ο κατάλογος είναι πραγματικά τεράστιος! Πιο συγκεκριμένα όμως, στο Bread Factory θα βρεις καλαίσθητα γιορτινά καλάθια γεμάτα καλούδια, ό,τι γλυκό βάλεις με το νου σου, πάστες, τσουρέκια, κέικ, μελομακάρονα, βασιλόπιτες, εξαιρετικά προϊόντα παραγωγής Bread Factory, μία κάβα με τις πιο καλές ετικέτες και τα πιο πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα εντυπωσιάσουν κάθε οικοδεσπότη.

oikodwspina

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Αν θέλεις και εσύ να γεμίσεις σακούλες με λαχταριστά δώρα για το σπίτι σου και όσα σπίτια είσαι καλεσμένη, πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου. Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές, που θα κερδίσουν από μία δωροτεπιταγή των 30 ευρώ και θα την εξαργυρώσουν σε όποιο από τα πέντε καταστήματα Bread Factory τους βολεύει.

Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ

Για να διεκδικήσεις μία από τις τρεις δωροεπιταγές, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ακολούθησε τους λογαριασμούς @queen.gr και @breadfactory.holargos
  2. Κάνε mention 2 φίλες σου

https://www.instagram.com/p/BrxgR3hoWeS/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη!