Διαγωνισμός: Κέρδισε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «On the Basis of Sex»!

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «On the Basis of Sex»!

Δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλά για να καταλάβεις γιατί αυτή η ταινία «κέρδισε» εμάς και… εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο!

Αποτελεί μια από τις ταινίες που περιμέναμε με ανυπομονησία να φτάσει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας και επιτέλους, ήρθε! Ο λόγος για το «On the Basis of Sex» ή, όπως είναι γνωστή στα ελληνικά, την ταινία «Η Αρχή της Ισότητας».

Δεν χρειάζεται να διαβάσεις πολλά για να καταλάβεις γιατί αυτή η ταινία «κέρδισε» εμάς και… εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο!

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να την παρακολουθήσεις στην πρώτη μέρα της προβολής της, στις 24 Ιανουαρίου, τώρα έχεις την ευκαιρία! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο Instagram του Queen.gr και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου! Μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή η οποία θα κερδίσει μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας στο Cine Αβάνα*.

Και αν στις 24 Ιανουαρίου δεν μπορείς, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού μπορείς να επιλέξεις πότε θα απολαύσεις την ταινία: 24 ή 25 Ιανουαρίου και ώρες 18.00 ή 20.15 ή 22.30!

1222222

Γιατί πιστεύουμε πως έχει σημασία να παρακολουθήσεις και εσύ την ταινία «Η Αρχή της Ισότητας» από τη Spentzos Film; Διότι σε αυτή πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Όσκαρ Felicity Jones και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Armie Hammer και κυρίως, επειδή πρόκειται για ένα κοινωνικό φιλμ για την ισότητα των δυο φύλων και τη γυναίκεια δύναμη, που είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, η ταινία αποκαλύπτει τη ζωή της αγωνίστριας δικηγόρου και δεύτερης γυναίκας αντιπροέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ruth Bader Ginsburg!

Η 83χρονη σήμερα Ginsburg θεωρείται ένας άνθρωπος που άλλαξε -προς το καλύτερο φυσικά- τη θέση της γυναίκας στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες στις μέρες μας. Όλα αυτά δίνοντας έναν σκληρό αγώνα για ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών, με πολλές αντιξοότητες και εμπόδια.

Στην ταινία «On the Basis of Sex», λοιπόν, θα δεις τη Ruth σε νεαρή ηλικία να αναλαμβάνει μία επαναστατική φορολογική υπόθεση μαζί με τον σύζυγό της δικηγόρο Martin Ginsburg, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει ο τρόπος που τα δικαστήρια αντιμετωπίζουν τις σεξουαλικές διακρίσεις. Το τι θα συμβεί, θα το παρακολουθήσεις επί της μεγάλης οθόνης!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ, επισκέψου τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και λάβε μέρος για να παρακολουθήσεις στο Cine Αβάνα (Λεωφ. Κηφισίας 234 και Λυκούργου 3, τηλέφωνο: 2106756546) την ξεχωριστή αυτή ταινία που έρχεται από τη Spentzos Film για να σου δείξει ότι υπήρξαν κάποιες γυναίκες που πάλεψαν σκληρά για εσένα!

99

Σκηνοθεσία: Mimi Leder (“Deep Impact”, “The Leftovers”)

Σενάριο: Daniel Stiepleman

Με τους: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, Cailee Spaeny