Διαγωνισμός: Κέρδισε το κινητό της νέας γενιάς, το ακαταμάχητο HUAWEI P Smart 2019!

Διαγωνισμός: Κέρδισε το κινητό της νέας γενιάς, το ακαταμάχητο HUAWEI P Smart 2019!

Επειδή το smartphone σου είναι το πρώτο πράγμα που πιάνεις στα χέρια σου μόλις ξυπνάς και το τελευταίο που αγγίζεις πριν πας για ύπνο, πέρα από έξυπνο πρέπει σίγουρα να είναι καλό για τα ματάκια σου και να σε… υποστηρίζει -ό,τι και αν κάνεις. Αυτό θα πει αγάπη! Για εσένα, λοιπόν, που γιορτάζεις (ή και όχι) τον Άγιο Βαλεντίνο, τα θέλεις -και τα χρειάζεσαι- όλα χωρίς συμβιβασμούς, το ολοκαίνουριο HUAWEI P Smart 2019 είναι το κινητό της νέας γενιάς, το ακαταμάχητο smartphone που αξίζει να χαρίσεις φέτος στον εαυτό σου!

Πόσο έξυπνο είναι όμως το HUAWEI P smart 2019; Είναι το smartphone που θα σου χαρίσει τις καλύτερες selfies ή groupfies μέσω της μπροστινής κάμερας Τεχνητής Νοημοσύνης και τις πιο ζωντανές φωτογραφίες ανεξαρτήτως φωτισμού μέσω της AI διπλής πίσω κάμερας των 13+2MP. Όπως δεν υπάρχει όριο στην αγάπη, το ίδιο συμβαίνει και με τη χωρητικότητα του HUAWEI P smart 2019 αφού τα 64GB του (επεκτάσιμα στα 512GB) μπορούν να αποθηκεύσουν ότι βάλει ο νους σου. Το εκλεπτυσμένο, 3D κυρτό, μονοκόμματο σώμα με γυαλιστερή υφή κεραμικού τύπου, ενσωματώνει τη μεγάλη οθόνη των 6.21” FHD+ που αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την απίστευτη εμπειρία θέασης. Η μπαταρία των 3400mAh και οι 8 πυρήνες του Kirin 710 συμπληρώνουν ένα πακέτο που πραγματικά θα ερωτευτείς και θα σε συντροφεύει πάντα ότι κι αν κάνεις.

Ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και επειδή πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα πρέπει πάνω από όλα να αγαπά τον εαυτό της, αποφασίσαμε να σου χαρίσουμε το ξεχωριστό αυτό smartphone. Αν θέλεις, λοιπόν, να γίνει δικό σου το HUAWEI P Smart 2019 -στο κομψό, μαύρο χρώμα- επισκέψου από τις 12 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου τον λογαριασμό του Queen.gr και λάβε μέρος στον διαγωνισμό!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ, επισκέψου τους λογαριασμούς του Queen.gr και του huaweimobilegr στο Instagram και κάνε στον εαυτό σου ένα ακαταμάχητο δώρο!