Κέρδισε δύο λαμπερά κοσμήματα από τη Swarovski!

Κέρδισε δύο λαμπερά κοσμήματα από τη Swarovski!

Μήπως αντί στις 14 Φεβρουαρίου να περίμενες το δώρο κάποιου, να κάνεις εσύ ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου; Τώρα έχεις την ευκαιρία! Με αφορμή την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Queen.gr και η Swarovski, κληρώνουν από ένα υπέροχο κόσμημα σε δύο τυχερές νικήτριες!

Πρόκειται για δύο υπέροχα και λαμπερά κοσμήματα της νέας συλλογής «Lifelong Bow», που φέρνει το φως του ήλιου στο επίκεντρο και γιορτάζει συγχρόνως τα 120 υπέρλαμπρα χρόνια της Swarovski! Mε κοινό χαρακτηριστικό τη ρομαντική και θηλυκή λεπτομέρεια του φιόγκου, must fashion trend της χρονιάς που διανύουμε, το κολιέ με την κλασική του φινέτσα είναι από mixed plating, το ίδιο και το βραχιόλι που κινείται σε ένα πιο παιχνιδιάρικο και νεανικό μοτίβο. Ένα από τα δύο, είναι το αξεσουάρ που σου έλειπε για να ανέβει η διάθεσή σου, να πλημμυρίσεις αισιοδοξία και να ξεχωρίσεις με το στυλ σου και αυτή τη σεζόν!

Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Αν θέλεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις ένα Lifelong Bow Pendant, White, Mixed plating ή ένα Lifelong Bow Bangle, White, Mixed plating, μπες στο λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και ακολούθησε τα εξής βήματα:

  1. Κάνε follow τους λογαριασμούς @queen.gr και @swarovski_addicted
  2. Κάνε mention στα comment δύο φίλες σου
  3. Άφησε στα σχόλια το νούμερο της φωτογραφίας που αντιστοιχεί στο δώρο που θέλεις να κερδίσεις.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη στο διαγωνισμό και να περάσεις τέλεια τη μέρα των ερωτευμένων!

#followyourheart


https://www.instagram.com/p/BtvTOn8ocn6/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού.