Διαγωνισμός: Κέρδισε μία μοναδική εμπειρία διαμονής στο Diles & Rinies Luxury Hotel Villas στην Τήνο

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία μοναδική εμπειρία διαμονής στο Diles & Rinies Luxury Hotel Villas στην Τήνο

Τα τελευταία χρόνια η Τήνος αποτελεί τον δικό μας αγαπημένο ελληνικό προορισμό, ένα νησί που θέλουμε να επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά. Η ηρεμία της, οι μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που κάθε φορά μας προσφέρει και φυσικά, οι υπέροχες παραλίες της, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Τήνο και μας έχουν κάνει να την… ερωτευτούμε!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μπορούσες να ταξιδέψεις αυτό το Καλοκαίρι στη «Μούσα του Αιγαίου» και μάλιστα, να μείνεις σε μία από τις πιο όμορφες βίλες του νησιού; Ο λόγος για το Diles & Rinies Luxury Hotel Villas (Δήλες & Ρηνειές), ένα ξεχωριστό κατάλυμα το οποίο αναδείχθηκε σε διαγωνισμό του γαλλικού Cosmopolitan ως ένα από τα πιο ονειρεμένα ξενοδοχεία στον κόσμο!

Βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή -μόλις 5 χλμ. από τη χώρα της Τήνου και πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την ατελείωτη αμμώδη παραλία του Αγίου Φωκά- και τώρα, σε περιμένει να το επισκεφτείς -και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Αν θέλεις να είσαι εσύ η τυχερή που θα ταξιδέψει φέτος στην Τήνο (1-31/5/2019 και 1-30/9/2019, βάσει διαθεσιμότητας) και θα περάσει δύο βραδιές σε μία εκπληκτική βίλα με θέα το Αιγαίο (έχοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα να φιλοξενήσει σε αυτή τρία αγαπημένα της πρόσωπα), τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Διάβασε τουςόρους του διαγωνισμού εδώ, επισκέψου τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και γίνε εσύ η τυχερή που θα απολαύσει φέτος ένα μοναδικό ταξίδι πολυτελείας στην αγαπημένη μας Τήνο. Το σίγουρο είναι πως στο βραβευμένο Diles & Rinies Luxury Hotel Villas, θα βιώσεις μία μοναδική εμπειρία διαμονής και από το πρώτο λεπτό θα νιώσεις «σαν στο σπίτι σου»!

22