Διαγωνισμός: Δείξε μας πώς θα βιώσεις την απόλυτη ουζοκατάσταση αυτή τη Σαρακοστή και κέρδισε!

Διαγωνισμός: Δείξε μας πώς θα βιώσεις την απόλυτη ουζοκατάσταση αυτή τη Σαρακοστή και κέρδισε!

Μπορεί να είναι ακόμη Απρίλιος όμως, η αλήθεια είναι το μυαλό σου «τρέχει» ήδη στα όμορφα νησάκια στα οποία θα παραθερίσεις αυτή τη χρονιά και φυσικά, στις παραθαλάσσιες εξορμήσεις που θα κάνεις αυτή τη Σαρακοστή. Θάλασσα, ήλιος, καλή παρέα, όμορφες στιγμές, μεζέδες και ένα μπουκάλι Ούζο Πλωμαρίου. Οι παραπάνω λέξεις είναι αρκετές για να σε ταξιδέψουν και… να σε κάνουν να θέλεις να αφήσεις το γραφείο, εδώ και τώρα!

Από μία συγκέντρωση με ουζομεζέδες στο μπαλκόνι σε μία εκδρομή στο Σούνιο και ένα αυθόρμητο ραντεβού στον ήλιο. Οι επιλογές είναι πολλές και καλές. Αν θέλεις, λοιπόν, να ξεφύγεις και εσύ από τα ίδια και τα ίδια και να απολαύσεις το πιο εμβληματικό, ελληνικό απόσταγμα κάτω από τον ήλιο, τότε μην χάνεις χρόνο! Οργανώσου, μίλησέ μας για τα ραντεβού στον ήλιο που θέλεις να δώσεις φέτος παρέα με το Πλωμάρι και κέρδισε!

Πώς; Από τις 19 έως τις 24 Απριλίου, follow queengr και στη συνέχεια, πόσταρε στον λογαριασμό σου μία φωτογραφία με το hashtag #rantevoumeplomari από τη δική σου ουζοκατάσταση, από το δικό σου ραντεβού στον ήλιο αυτή τη Σαρακοστή! Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 4 τυχερές που έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσουν από πέντε φιάλες ούζο Πλωμαρίου (700 ml) για να απολαύσουν όμορφες στιγμές με την παρέα τους!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμούεδώ και μοιράσου μαζί μας τα σχέδιά σου!


https://www.instagram.com/p/Bwb0vFRCS3z/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

#ouzoplomari #rantevoustonilio