Κέρδισε το Nude Touch αντηλιακό που θα σου χαρίσει κάλυψη και το πιο ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα!

Κέρδισε το Nude Touch αντηλιακό που θα σου χαρίσει κάλυψη και το πιο ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα!

Αν υπάρχει ένας κανόνας ομορφιάς που κάθε γυναίκα -ανεξαρτήτως ηλικίας- καλείται να τηρεί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και ειδικότερα κάθε καλοκαίρι, τότε αυτός δεν είναι άλλος από την προστασία της επιδερμίδας της από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πρόκειται για μία από τις βασικές beauty συμβουλές που σου έχει δώσει η δερματολόγος σου και η αλήθεια είναι πως η χρήση ενός προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας, μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου νεανική για πολλά ακόμη χρόνια.

Τι μπορείς να κάνεις όμως, στην περίπτωση που δεν αντέχεις το αντηλιακό και τη γυαλάδα που αφήνει στο πρόσωπό σου αλλά την ίδια ώρα, θέλεις να έχεις προστατευμένη και όμορφη επιδερμίδα δίχως ατέλειες; Η λύση φέτος είναι μία και «ακούει» στο όνομα Nude Touch.

Πρόκειται για τη νέα, «must» τάση στον τομέα της ομορφιάς και στη φέρνει η αγαπημένη σου Bioderma με ένα υπέροχο προϊόν. Ο λόγος για το Photoderm Nude Touch SPF50+, ένα αντηλιακό προϊόν με απίστευτα ανάλαφρη υφή το οποίο χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, ματ ομοιόμορφη κάλυψη και χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας (μέσα σε 30’’)! Θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις (Νatural, Light και Golden) και θα επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σου.

Για να καταλάβεις γιατί έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί με τη σειρά Photoderm της Bioderma, αποφασίσαμε να σου κάνουμε δώρο το Photoderm Nude Touch SPF50+! Αν θέλεις να γίνει δικό σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας. Τα βήματα είναι απλά! Από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2019, follow @queengr και @biodermagreece και κάνε comment στο post!

Μην χάνεις χρόνο! Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τέσσερις τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Photoderm Nude Touch SPF50+ της Bioderma, στην απόχρωση που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα. Νatural, Light ή Golden; Ό,τι και αν προτιμάς και όποιος και αν είναι ο τύπος του δέρματός σου, τώρα μπορείς να έχεις την κάλυψη που θέλεις και να ακολουθήσεις και εσύ την κορυφαία nude τάση προς όφελος της ομορφιάς σου!


https://www.instagram.com/p/ByXX7XJi58x/