Διαγωνισμός: Κέρδισε υπέροχα YOUTH LAB. προϊόντα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Διαγωνισμός: Κέρδισε υπέροχα YOUTH LAB. προϊόντα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Το καλοκαίρι απέχει μία μόλις «ανάσα» και ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να «καίει». Αυτό σημαίνει πως σιγά-σιγά, αρχίζεις να φοράς τα αέρινα φορέματα και τα κομψά πέδιλά σου στις εξορμήσεις σου στο κέντρο της Αθήνας και το γραφείο καθώς και ότι βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης των νέων σου καλοκαιρινών outfits και μαγιό.

Πέρα από τα σύνολα και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν όμως, το πιο σημαντικό βήμα για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη για τις βόλτες στο νησί και την πόλη είναι να μεριμνήσεις για την προστασία της επιδερμίδας σου και φυσικά, το όμορφο μαύρισμά σου.

Φωτογήρανση, πανάδες, καφέ κηλίδες και αφυδάτωση. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το δέρμα σου κινδυνεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες και αν θέλεις να το διατηρήσεις όμορφο και νεανικό για πολλά ακόμη χρόνια, τότε καλό είναι να προμηθευτείς από τώρα με τα καταλληλά προϊόντα.

Εμείς τα ανακαλύψαμε φέτος στην αγαπημένη μας YOUTH LAB. και τρεις τυχερές αναγνώστριές μας θα έχουν την ευκαιρία να τα αποκτήσουν, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας, από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ που περιέχει τα εξής:

Το Wet Skin Sun Protection SPF 50 (200ml), το αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος που είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ.

Το Body Guard SPF 30 - 200ml, το αντηλιακό αδιάβροχο σπρέι προσώπου και σώματος με τον υψηλό δείκτη προστασίας και την αντιοξειδωτική δράση, που απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και λευκά σημάδια.

Την Daily Sunscreen Cream SPF 50 Non Tinted (50ml), την αντηλιακή κρέμα προσώπου δίχως χρώμα, με την ισχυρή αντιοξειδωτική και την ενυδατική και προστατευτική δράση που είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Την Oil Free Compact Cream SPF 50 (10gr), την αντηλιακή κρέμα σε μορφή compact makeup που προσφέρει υψηλή προστασία, ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη κάλυψη -η οποία μάλιστα παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες.

Αν θέλεις, λοιπόν, να γίνουν δικά σου τα υπέροχα αυτά προϊόντα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας. Πώς θα τα αποκτήσεις; Από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου follow @queengr και @youth_lab_dermocosmetics και κάνε mention δύο φίλες σου!

Μην χάνεις χρόνο! Διάβασε εδώ τους όρους και φρόντισε να χαρείς το καλοκαίρι με τέλειο μαύρισμα και υψηλή προστασία!


https://www.instagram.com/p/BykMFqZiSY8/