Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε το must have set manicure-pedicure της Laloo Cosmetics

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε το must have set manicure-pedicure της Laloo Cosmetics

Απολαμβάνεις τη δροσιά των σμαραγδένιων νερών, το ζεστό «χάδι» του ήλιου στην πλάτη σου, κάνεις βουτιές από τα βράχια και έπειτα ελίσσεσαι στον βυθό σαν άλλη… γοργόνα. Οι διακοπές σου μόλις ξεκίνησαν και πλέον είναι λίγα και πολύ μακριά τα πράγματα που μπορούν να διαταράξουν στο ελάχιστο την καλοκαιρινή ραστώνη που σε έχει «πλημμυρίσει» ή τουλάχιστον… έτσι θες να πιστεύεις.

Έτσι θες να πιστεύεις, μέχρι το σημείο εκείνο όπου ανάλαφρη απλώνεις την πετσέτα γύρω σου, για να «ζεσταθείς» μετά το κολύμπι. Τη σταθεροποιείς βιαστικά κάτω από τη μασχάλη σου και στη συνέχεια πας να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν κότσο, όμως… «Ωχ κάτι πιάστηκε» λες απευθυνόμενη κυρίως στον εαυτό σου, για να συνειδητοποιήσεις πως το μανικιούρ σου στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού κρέμεται κυριολεκτικά από μία «κλωστή». «Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου» θα πει κάποιος από τους γύρω σου, όμως μόνο εσύ ξέρεις πόσο θα εκνευρίζεσαι, όταν θα έρχεσαι αντιμέτωπη με το σπασμένο νύχι για το υπόλοιπο των διακοπών σου. Αν βέβαια έχεις στις αποσκευές σου το beauty set manicure-pedicure της Laloo Cosmetics, το ζήτημα θα λυθεί στο λεπτό!

555

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο, must have set, το οποίο περιλαμβάνει: Ένα scrub και μία κρέμα σώματος, δύο λίμες, δύο buffers, ένα οργανικό λαδάκι Dadi για τα επωνύχια και ένα βαζάκι με άλατα μπάνιου. Πώς θα το αποκτήσεις; Λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και Παρασκευή 12 Ιουλίου!

Διάβασε εδώ τους όρους.