Διαγωνισμός: Κέρδισε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Πάρο, Ίο και Σαντορίνη!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για Πάρο, Ίο και Σαντορίνη!

Ο Ιούλιος είναι εδώ και σε βρίσκει να τραγουδάς του… Αιγαίου τα μπλουζ και να ταξιδεύεις νοητά στα αγαπημένα σου νησιά με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις βουκαμβίλιες και τις αμμουδερές παραλίες. Για την ακρίβεια, το μόνο που θα ήθελες αυτή τη στιγμή, είναι να μπορούσες να φύγεις από το γραφείο, να πας στον Πειραιά, να μπεις στο Tera Jet της Seajets και να βάλεις πλώρη για Πάρο, Ίο και Σαντορίνη!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για τρία από τα πιο δημοφιλή και φυσικά, κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας μας και πολλοί είναι οι τουρίστες από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι θα τα επιλέξουν και φέτος για τις διακοπές τους.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως τώρα μπορείς να ταξιδέψεις στα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων και μάλιστα εντελώς δωρεάν;

Ναι, από αυτόν τον Ιούλιο έως και τα τέλη του ερχόμενου Οκτωβρίου, σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις με το Tera Jet σε Πάρο, Ίο και Σαντορίνη, ανάλογα με το ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός ή πού βρίσκεται η παρέα σου.

Και για να πλεύσεις στα κορυφαία αυτά ελληνικά νησιά δίχως να πληρώσεις για τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου! Δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ' επιστροφής και από ένα εισιτήριο αυτοκινήτου στα δρομολόγια του Tera Jet της Seajets!

Ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για να δεις το όνομά σου στη λίστα με τους νικητές; Follow @queengr και @seajetsgr στο Instagram και κάνε mention δύο φίλους σου!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ και φτιάξε βαλίτσες! Αν είσαι εσύ μία από τις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν αυτό το άκρως καλοκαιρινό δώρο, θα κάνεις την κράτησή σου τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την αναχώρηση του δρομολογίου που θέλεις και θα πλεύσεις με το Tera Jet της Seajets για Πάρο, Ίο και Σαντορίνη!