ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε προϊόντα της Nuxe και απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία ενυδάτωσης!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε προϊόντα της Nuxe και απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία ενυδάτωσης!

Αν είσαι ένα κορίτσι που περιποιείται επιμελώς τον εαυτό της, τότε μάλλον γνωρίζεις ήδη ποιοι είναι οι δύο μεγαλύτεροι «εχθροί» που πρέπει να αντιμετωπίσεις μέσα στην καθημερινότητα. Από τη μία η ρυπαρή ατμόσφαιρα με τους αόρατους παθογόνους μικροοργανισμούς που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην επιδερμίδα σου και δεν της επιτρέπουν να «ανασάνει», από την άλλη οι απροσδόκητες καιρικές εναλλαγές, που προκαλούν σταδιακά ανεπιθύμητη ξηρότητα στην επιφάνεια του προσώπου σου.

Αφενός μία δραστήρια προσωπικότητα όπως εσύ, δεν μπορεί να περιορίσει τις βόλτες της στην πόλη, ούτε διαθέτεις βέβαια τις ικανότητες να ανατρέψεις με κάποιον μαγικό τρόπο τις διαθέσεις του καιρού. Ωστόσο, μπορείς πάντα να λάβεις τα ανάλογα μέτρα, για να προστατεύσεις όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου. Αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις, να ξέρεις πως η απάντηση βρίσκεται «κρυμμένη» στη νέα, καινοτόμα σειρά crème fraîche® de beauté της Nuxe, η οποία σου υπόσχεται πως θα ζήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία ενυδάτωσης! Βασίζοντας τη σύσταση των προϊόντων της σε ευεργετικούς φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και ένα υψηλής τεχνολογίας εκχύλισμα κόκκινων φυκιών της Βαλτικής θάλασσας, εξασφαλίζει στο δέρμα σου τη μέγιστη προστασία από τους βλαβερούς ρύπους, εγκλωβίζοντας συγχρόνως το νερό στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και αποτρέποντας τη δημιουργία τοπικών φλεγμονών.

flegmonwn

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τα αποκτήσεις, είναι να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και ίσως ανακηρυχθείς εσύ μία από τις τρεις τυχερές νικήτριες! Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να διεκδικήσεις ένα δροσιστικό serum εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και μία κρέμα ενυδάτωσης για 48ωρη ενυδάτωση και προστασία, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του προσώπου σου (Μεικτή επιδερμίδα, Κανονική/ξηρή επιδερμίδα, Πολύ ξηρή επιδερμίδα)! Η ντελικάτη υφή, τα φρέσκα αρώματα με «νότες» ξύλου, φρεζίας, pettra, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, να είσαι βέβαιη πως θα χαρίσουν έναν άλλο, ακόμη πιο αναζωογονητικό αέρα στην καθημερινότητά σου.

Δήλωσε συμμετοχή από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ίσως να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα προσθέσουν στην καθημερινότητά τους μία «ιεροτελεστία» περιποίησης με την… έμπειρη υπογραφή της Nuxe!

Τι πρέπει να κάνεις;

  1. Follow στον λογαριασμό @queengr και @nuxegreece στο Instagram
  2. Κάνε mention 2 φίλες σου

https://www.instagram.com/p/B3oy7uaCBCo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού