Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του «Birds of Prey» με τη Margot Robbie!

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του «Birds of Prey» με τη Margot Robbie!

Με το κρύο να γίνεται μέρα τη μέρα εντονότερο, όλοι οι δρόμοι της πόλης οδηγούν στους φιλόξενους κινηματογράφους της πόλης. Εκεί, μπροστά από το μεγάλο πανί, ανάμεσα στις κολλητές σου, με έναν ξέχειλο κουβά pop corn και ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου αναψυκτικό, μπορείς να βρεις το δικό σου «καταφύγιο» ή να πραγματοποιήσεις ένα ολιγόωρο αλλά πολύ μακρινό ταξίδι σε φανταστικούς κόσμους! Αν πάλι, δεν έχεις βρει ακόμη την ταινία που θα σε πείσει να σπεύσεις μέχρι την κοντινότερη αίθουσα, τότε έχουμε να σου κάνουμε μία πρόταση που είναι βέβαιο πως θα σε ενθουσιάσει.

Ειδικότερα εάν είσαι και εσύ, μία ορκισμένη φαν της ταλαντούχας Margot Robbie, που δεν χορταίνει να απολαμβάνει τις ερμηνείες της, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις ASAP μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram και να κερδίσεις μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για τη λαμπερή avant premiere της νέας ταινίας «Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)» ή αλλιώς «Birds of Pray» από την Tanweer, η οποία «σηματοδοτεί» και τη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης μας supervillain ηρωίδας!

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ενώ η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens, στην αίθουσα SPHERA (ώρα προσέλευσης 19.30). Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να λάβεις μέρος, είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow @queen και @tanweergreece
  2. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου

Λίγα λόγια για την ταινία

Έχοντας χωρίσει οριστικά πλέον από τον Joker, το αγαπημένο «κακό» κορίτσι της DC Comics, Harley Quinn (Margot Robbie), επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια στην πρώτη της ταινία, για να σώσει τη νεαρή Cassandra Cain (Ella Jay Basco) από τον «άρχοντα» του εγκλήματος Roman Sionis (Ewan McGregor), γνωστότερο και ως Black Mask. Σε αυτή τη ριψοκίνδυνη αποστολή που θα φέρει τα… πάνω κάτω στην Gotham City, δεν είναι μόνη. Στο πλευρό της έχει την ομάδα υπερηρώων «Black Canary», δηλαδή τις: Dinah Lance (Jurnee Smollett-Bell), Helena Bertinelli (Mary Elizabeth Winstead) και Renee Montoya (Rosie Perez). Άραγε αν ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα μπορέσουν να νικήσουν τον Black Mask και τη συμμορία του; Θα το μάθουμε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν η ταινία θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις αίθουσες από την Tanweer! Προς το παρόν, ας πάρουμε μία μικρή «γεύση» από το… εκρηκτικό και πολλά υποσχόμενο trailer που ακολουθεί.



Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού