Sports mood: Κέρδισε τον πιο fashionable αθλητικό εξοπλισμό αξίας 100 ευρώ!

Sports mood: Κέρδισε τον πιο fashionable αθλητικό εξοπλισμό αξίας 100 ευρώ!

Jogging, tennis, tabata, ski ή skate rollers; Σε όποιο mood και αν είσαι, το σίγουρο είναι πως το 2020 η ευεξία σου έρχεται σε πρώτο πλάνο. Τι σημαίνει αυτό; Πως όποια μορφή άθλησης επιλέξεις για να φροντίσεις το σώμα και την υγεία σου και όποιο wellness trend αποφασίσεις να ακολουθήσεις, φέτος καλείσαι να ανακαλύψεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο… wellness πλευρά του εαυτού σου.

Για να το πετύχεις αυτό, βέβαια, θα χρειαστείς και τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή τα fashionable αθλητικά ρούχα που θα σου προσφέρουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο sporty chic εμφανίσεις, εντός και εκτός gym.

Σε όποιο… αθλητικό mood και αν είσαι, σου έχουμε καλά νέα! Διότι τώρα το River West σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις προϊόντα συνολικής αξίας 100 ευρώ έκαστη από τη Νο1 εταιρεία αθλητικών ειδών, την Intersport, για να εξοπλιστείς με τα πιο fashion sporty outfits της σεζόν!

Για να είσαι μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr που θα κερδίσουν προϊόντα συνολικής αξίας 100 ευρώ έκαστη από την Intersport, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου έως την Παρασκευή, 26 Ιουνίου και για να μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί και να αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι μία από τις τυχερές, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Συμπλήρωσε τη φράση «In the mood for…» στο Instagram του Queen.gr, ανάλογα με τη διάθεση και το αγαπημένο σου sport
  2. Follow @queengr και @riverwestofficial

https://www.instagram.com/p/CBuukyEKLwn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ και απέκτησε την ευκαιρία να είσαι μία από τις δύο τυχερές του River West! Αν κερδίσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου σε προϊόντα της επιλογής σου και μέχρι την κάλυψη των 100 ευρώ. Εμείς σου ευχόμαστε, καλή τύχη!