Κέρδισε τα μοναδικά νέα Frappuccino των Starbucks και «απογείωσε» γευστικά το καλοκαίρι σου!

Κέρδισε τα μοναδικά νέα Frappuccino των Starbucks και «απογείωσε» γευστικά το καλοκαίρι σου!

Αν σε ρωτούσε κάποιος, ποιες είναι οι προδιαγραφές για ένα συναρπαστικό και άκρως δροσιστικό καλοκαίρι, τι θα απαντούσες; Σίγουρα μπόλικος ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και τα πρόσωπα που αγαπάς, ατελείωτοι απογευματινοί περίπατοι στα στενά σοκάκια της πόλης, ολοήμερα μπάνια στη θάλασσα και βόλτες με τις κολλητές σου, άνετα σανδάλια, φλοράλ αέρινα φορέματα να αναδεικνύουν το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησες και η γεύση του αγαπημένου σου παγωμένου ροφήματος, να… γαργαλάει ευχάριστα και να ξεδιψάει τον ουρανίσκο σου.

Μοιραζόμαστε και απολαμβάνουμε γευστικές… στιγμές

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που στην πραγματικότητα «απογειώνουν» την κάθε μας στιγμή, για αυτό και το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη μικρές «ιεροτελεστίες» που όταν τις μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους, τις απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, τι νόημα θα είχε το καλοκαίρι, εάν δεν συμπεριελάμβανε στο «κάδρο» τις φίλες μας; Πιθανότατα καμία απολύτως και ακριβώς για αυτό, για να μοιράζεσαι δηλαδή περισσότερα με την παρέα σου, δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τον μεγάλο μας διαγωνισμό, από τον οποίο μπορείς να κερδίσεις λαχταριστά Starbucks ροφήματα για τις επερχόμενες «καυτές», καλοκαιρινές στιγμές με τις κολλητές σου!

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από την Παρασκευή 10 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να λάβεις συμμετοχή, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί και ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν μία κάρτα Starbucks με πέντε δωρεάν ροφήματα, μία συσκευασία Starbucks Via Coffee και ένα τραγανό cookie Bearista Starbucks.

Ταιριάζοντας το Frappuccino® με τη διάθεσή σου

Μη χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Αυτή είναι η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις τις νέες, λαχταριστές Frappuccino® blended γεύσεις, δηλαδή το Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino® και το νέο Peanut Cup Butter Frappuccino®! Το πρώτο απευθύνεται σε όλες τις αθεράπευτες chocolate lovers, αφού περιλαμβάνει μία γεμάτη σως από σοκολάτα γάλακτος, ένα αφράτο, κρεμώδες μείγμα από καφέ, γάλα, μπόλικο πάγο, βελούδινη σαντιγί από marshmallow και τραγανό θρυμματισμένο μπισκότο. Εξίσου δελεαστική είναι και η δεύτερη επιλογή, η οποία συνδυάζει το κλασικό μείγμα γάλα και πάγου, εμπλουτισμένο με αυθεντική γεύση φυστικοβούτυρου και κομματάκια εκλεκτής σοκολάτας.

555444

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το δικό σου χειροποίητο Frappuccino®, τολμώντας πρωτότυπους συνδυασμούς με βάση espresso ή cream, σιρόπι, σως, γαρνιτούρα, σαντιγί, γάλα ή καφέ, ταιριάζοντας έτσι το ρόφημά σου με τη διάθεσή σου και δίνοντας στην κάθε βόλτα μία διαφορετική γεύση!

Τέλος, για εσένα που αναρωτιέσαι πώς θα γιορτάσεις με την κολλητή σου την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας στις 30 Ιουλίου, να ξέρεις πως η προσφορά των Starbucks, 1+1 σε όλα τα Frappuccino®, είναι η λαχταριστή αφορμή για να ορίσετε από σήμερα κιόλας μία afterwork συνάντηση που θα περιλαμβάνει ατελείωτο περίπατο και catch up στα πιο hype σοκάκια της πόλης! Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους τον εορτασμό της φιλίας σας, αναρτώντας ένα story με την πρόποση που θα κάνετε, κρατώντας τα αγαπημένα σας ροφήματα και βάζοντας τα απαραίτητα hashtag #frappuccino #starbucksgr!

*Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Update :

Τα ονόματα των τυχερών

Γεωργια Δημητριαδου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΛΛΗΣ

Θοδωρης Κόκκινοπουλος

Εμμανουήλ Παναγιωτίδης

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΔΑΡΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

Αθηνά Πατσιά

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΡΕΔΑΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΚΡΗ