Κέρδισε ένα backpack αξίας 99 ευρώ για να σε συντροφεύει στις συναρπαστικές περιπέτειες του 2021!

Κέρδισε ένα backpack αξίας 99 ευρώ για να σε συντροφεύει στις συναρπαστικές περιπέτειες του 2021!

Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην εκπνοή της φετινής -και ομολογουμένως παράξενης- χρονιάς, τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για τη διθυραμβική έλευση του 2021. Μπορεί τους προηγούμενους μήνες, να στερηθήκαμε αρκετά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, βάζοντας ως προτεραιότητα το κοινό καλό και ακολουθώντας τις υποδείξεις των ειδικών, όμως συγχρόνως, κερδίσαμε ακόμη περισσότερα. Περνώντας το μεγαλύτερος μέρος της ημέρας στο σπίτι, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας και τις δραστηριότητες που αγαπάμε, καταφέραμε να μας γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα και να ξέρουμε πλέον, τι είναι αυτό που πραγματικά αποζητούμε και περιμένουμε από την ερχόμενη χρονιά.

Και ένα από τα πράγματα που μας έλειψαν το 2020 και δεν βλέπουμε την ώρα να το επανακτήσουμε μέσα στο 2021, είναι η συναρπαστική περιπέτεια της καθημερινότητας! Το γεγονός πως φεύγοντας το πρωί από το σπίτι, με το backpack φορτωμένο να «αγκαλιάζει» συντροφικά την πλάτη μας, δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε, αφού μετά το γραφείο μπορεί να προκύψει κάποια απογευματινή βόλτα με τις φίλες, κάποιο πολύωρο meeting με έναν συνεργάτη, μία απρόσμενη συνάντηση με κάποιον γοητευτικό… άγνωστο που θα αλλάξει τα σχέδιά μας. Εάν είσαι και εσύ, λοιπόν, μία γενναία εξερευνήτρια της καθημερινότητας που έχει κάνει το μότο «carpe diem» έναν τρόπο ζωής, τότε το OnePlus Explorer Backpack στη μοναδική απόχρωση morandi green, είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου!



Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να το αποκτήσεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr στο Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν ένα εύχρηστο, unisex backpack, αξίας 99 ευρώ και μαζί, ένα άνετο ζευγάρι κάλτσες! Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

  1. Follow @queengr & @oneplus (https://www.instagram.com/p/CITbn9xHHPl/)
  2. Μention 2 friends

Να είσαι σίγουρη πως το συγκεκριμένο backpack είναι ο ιδανικός και πιο στυλάτος «σύμμαχος», για κάθε πολυάσχολο και… ταξιδιάρικο κορίτσι όπως εσύ! Είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ανθεκτικό, αφού είναι κατασκευασμένο από γνήσιο αδιάβροχο ύφασμα CORDURA®, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και «κρυφές», διακριτικές τσέπες, όπου μπορείς να φυλάς το smartphone, την ταυτότητα, τις κάρτες σου και άλλα τιμαλφή.

sac

Με άλλα λόγια, το OnePlus Explorer Backpack είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να επανέλθεις δριμύτερη στην κανονικότητα και την καθημερινότητα, έχοντας πάντα και παντού μαζί σου, ό,τι σου είναι απαραίτητο, από το κραγιόν, την ζακέτα, το αγαπημένο σου βιβλίο, μέχρι και το laptop σου. Η άνεση και η ευκολία που θα σου χαρίσει, θα το ανακηρύξουν σε έναν αχώριστο συνοδοιπόρο για κάθε συναρπαστική περιπέτεια που σου επιφυλάσσει το νέο έτος!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.