Κέρδισε ένα gift box με προϊόντα Alterna για μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών!

Κέρδισε ένα gift box με προϊόντα Alterna για μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών!

Μπορεί ο χειμώνας να είναι μία εποχή που αγαπάμε πολύ, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα μαλλιά μας. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ατμόσφαιρα, οι συχνές, απότομες εναλλαγές από τη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος στη ζεστασιά των εσωτερικών χώρων, ο ξηρός και ψυχρός αέρας, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την επιδερμίδα και συνεπώς, την υγεία των μαλλιών μας. Με άλλα λόγια, εφόσον η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, τα μαλλιά σταδιακά εξασθενούν, φριζάρουν και στερούνται τη μεταξένια υφή και τη λάμψη τους.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό την παρούσα περίοδο να εστιάσουμε λίγο περισσότερο στην προστασία τους, εντάσσοντας στη ρουτίνα ομορφιάς μας, τους «συμμάχους» που θα μας εξασφαλίζουν μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών, αποτρέποντας συγχρόνως το σπάσιμο και ειδικότερα, το εκνευριστικό φριζάρισμα της τρίχας. Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί οι «σύμμαχοι», τότε η λέξη «ALTERNA» είναι το «μυστικό» που πρέπει να γνωρίζεις, για να λάμπουν τα μαλλιά σου κάθε μέρα από την κορυφή μέχρι τις άκρες!

aaaaalterna

Πιο συγκεκριμένα, η ALTERNA έχει δημιουργήσει την απόλυτη και αποτελεσματική σειρά Anti-frizz για την περιποίηση των μαλλιών σου, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μερικά από τα προϊόντα της, λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει στο Instagram του Queen.gr! Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ενώ τρεις τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ένα νεσεσέρ, το οποίο περιλαμβάνει ένα σαμπουάν και ένα conditioner της πρωτοποριακής σειράς Αnti-frizz. Για να διεκδικήσεις αυτό το υπέροχο δώρο και να προσφέρεις στα μαλλιά σου την φροντίδα που τους αξίζει, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

  1. Κάνε follow@queengr και @alterna_haircare_greece
  2. Κάνε tag στα σχόλια μία φίλη σου

Έχει σημασία να γνωρίζεις πως η ALTERNA δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον χώρο των καλλυντικών από το 1997, παρέχοντάς μας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία έχουν περάσει από κλινικούς ελέγχους και έχει διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητά τους. Μερικά από αυτά τα προϊόντα ανήκουν και στην καινοτόμα σειρά Anti-frizz, η οποία διαθέτει μία ισχυρή σύνθεση θρεπτικών ελαίων που βοηθούν στον έλεγχο του επιπέδου της υγρασίας των μαλλιών, ενυδατώνοντάς τα με φυσικό τρόπο και χαρίζοντάς τους 80% λιγότερο φριζάρισμα για έως και 72 ώρες! Επιπλέον, εκτός από το conditioner και το σαμπουάν που αναφέραμε παραπάνω, η σειρά περιλαμβάνει το blowout butter, τη μοναδική κρέμα που λιώνει στα χέρια σου και μετατρέπεται σε λάδι, το dry oil mist, δηλαδή το λεπτόρρευστο διάλυμα που δίνει άμεση λάμψη, τιθασεύοντας το φριζάρισμα και τις ατίθασες άκρες και τέλος, το nourishing oil, το ελαφρύ και εξαιρετικά θεραπευτικό λάδι που ελέγχει το φριζάρισμα έως και 72 ώρες.

Εάν δεν ήξερες, λοιπόν, τι δώρο να χαρίσεις στον εαυτό σου για τα φετινά Χριστούγεννα, η σειρά Anti-frizz της Alterna είναι η καλύτερη επιλογή. Διότι, όχι μόνο θα σου χαρίσει τα μεταξένια και λεία μαλλιά που επιθυμείς, αλλά γιατί θα σε ανακηρύξει και τη μεγάλη νικήτρια, στη δύσκολη «μάχη» με το φριζάρισμα!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/CI2sAMgqKUJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading