Philips Home Fashion: Ο μεγάλος διαγωνισμός με τη Ζενεβιέβ που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Philips Home Fashion: Ο μεγάλος διαγωνισμός με τη Ζενεβιέβ που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Η αλήθεια είναι πως το 2020 ήταν μία παράξενη χρονιά και ιδιαίτερα δύσκολη για όλους. Από τον Μάρτιο που μας πέρασε και έπειτα, υποδεχθήκαμε μία νέα πραγματικότητα, η οποία άλλαξε εντελώς τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές μας. Το σπίτι μας σταδιακά απέκτησε άλλη χρηστικότητα, έγινε ο δικός μας «μικρόκοσμος», αφού εκτός από μέρος ξεκούρασης και χαλάρωσης, μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο home office, στο μέρος όπου πραγματοποιούμε τις προπονήσεις μας και σε καθιερωμένο σημείο συνάντησης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όλες αυτές οι μεγάλες αλλαγές, έφεραν με τη σειρά τους άλλες μικρότερες, καθώς η προσοχή μας στράφηκε εξ ολοκλήρου στην προστασία της υγείας μας. Συνεπώς, χρειάστηκε να ανακαλύψουμε τους τρόπους για να κάνουμε την καθαριότητα και την απολύμανση ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και να φέρουμε τη φροντίδα του εαυτού μας σε πρώτο πλάνο. Με την επιστημονική κοινότητα να συστήνει σχολαστική απολύμανση των μασκών και των ρούχων μας, επιστρατεύσαμε τους «συμμάχους» που υπήρχαν στο σπίτι, δηλαδή τα απορρυπαντικά και τα συστήματα σιδερώματος που διαθέτουμε, ώστε να απαλλαγούμε από τους «αόρατους» εισβολείς, τα παθογόνα μικρόβια που καραδοκούν στην ατμόσφαιρα και «φωλιάζουν» στα αγαπημένα μας υφάσματα.

Αφού καταφέραμε, πλέον, να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα συνθήκη, αυτό που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ και ειδικότερα μέσα στη γιορτινή περίοδο που διανύουμε, είναι να δούμε την κατάσταση με λίγη περισσότερη αισιοδοξία. Πώς θα το καταφέρουμε; Δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε εκείνα που «ανεβάζουν» τη διάθεσή μας και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, όπως είναι ο ανατρεπτικός fashion διαγωνισμός «Philips Home Fashion» με την αγαπημένη creative director και σαρκαστική κριτή του τηλεοπτικού show «Greece Next Top Model», Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη γυναίκα που εκπροσωπεί επάξια τον τίτλο του απόλυτου «icon»!

zenn

Πώς θα δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Με άλλα λόγια, εάν θέλεις να πεις «αντίο» στην πιτζάμα που φοράς όλη μέρα μέσα στο σπίτι και κοντεύει να γίνει μία… προέκταση του εαυτού σου, να είσαι σίγουρη πως μέσα από τον νέο διαγωνισμό της Philips και τις έμπειρες συμβουλές της Ζενεβιέβ, είναι πολύ εύκολο να το καταφέρεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να παρακολουθήσεις τα τρία σπαρταριστά βίντεο που έχει ετοιμάσει για εμάς η Ζενεβιέβ, μέσα από τα οποία μας δίνει προτάσεις και tips για να παραμείνουμε κομψές, άνετες και στυλάτες κάθε στιγμή της ημέρας, για όσο καιρό μένουμε σπίτι.

Αφού παρακολουθήσεις τα βίντεο και κρατήσεις όλες τις απαραίτητες σημειώσεις, θα χρειαστεί να διαλέξεις το στυλ που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο, ανάμεσα στο «New PJ Look», το «Satin with Blink» ή το «It’s all cotton and wool to me». Έπειτα, θα πατήσεις την επιλογή «ΣΥΝΕΧΕΙΑ», θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα ολοκληρώσεις τη συμμετοχή σου, ελπίζοντας πως θα είσαι εσύ η τυχερή νικήτρια της κλήρωσης, που θα κερδίσει ένα καινοτόμο και ισχυρό σύστημα σιδερώματος PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Ζενεβιέβ για να πετύχει τα ακαταμάχητα look που μας πρότεινε στα βίντεο.

Γιατί το PerfectCare Elite Plus είναι ο πιο fashion «σύμμαχος»;

Όπως εσύ, έτσι και η Ζενεβιέβ είναι μία σύγχρονη πολυάσχολη εργαζόμενη μαμά, που δεν έχει στη διάθεσή της χρόνο για χάσιμο, όμως καταφέρνει να είναι πάντα στην «πένα». Πώς το πετυχαίνει; Επενδύοντας στις σύγχρονες τεχνολογίες του PerfectCare Elite Plus GC9682 του ελαφρύ σίδερου με την άνετη λαβή, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και το σιδέρωμα λιγότερο χρονοβόρο. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTemp, δεν χρειάζεται να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας κάθε φορά που σιδερώνουμε ένα διαφορετικό ύφασμα (βαμβακερά, τζιν, μεταξωτά, κλπ.), ενώ ο πανίσχυρος ατμός που παράγει ο αισθητήρας κίνησης DynamiQ, εξαφανίζει ακόμη και τις πιο επίμονες τσακίσεις με ένα μόνο πέρασμα! Επιπλέον, για εμάς που είμαστε λίγο πιο αφηρημένες, μας παρέχει τη δυνατότητα του «Αυτόματου Σβησίματος», όταν η συσκευή παραμένει ακίνητη, προστατεύοντας έτσι τα αγαπημένα μας ρούχα και εξασφαλίζοντας μας μία πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα.

zen7

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό «Philips Home Fashion» και με την «πολύτιμη» βοήθεια της Ζενεβιέβ, αλλά και τις μοναδικές τεχνολογίες του PerfectCare Elite Plus GC9682, ετοιμάσου να φέρεις στην επιφάνεια το απόλυτο «icon» που κρύβεις μέσα σου!

Αφήστε λοιπόν τις πιτζάμες σας στην άκρη, νιώστε θεές με τα ρούχα σας και μπείτε στον Philips Home Fashion Διαγωνισμό!